Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar Peugeotaci,

k original montovanemu radiu Audio 4050 v P 406 som sa pokusal doinstalovat CD-menic. Zohnal som si podla odkazov z webu menic, ktory je originalne prislusenstvo k mojmu radiu (Philips DC722/65) Philips RC 026, ale po zapojeni do autoradia spolu nekomunikuju...

U predajcu Peugeot som sa telefonicky dozvedel, ze je treba originalne radio nejako \'prekonfigurovat\' na diagnostike aj s jednotkou BSI, aby spolupracovalo s menicom. Problem je ale v tom,

ze ked som prisiel priamo do P-servisu, odmietli ma s tym, ze moj CD menic nie je originalne prislusenstvo Peugeot a preto mi to nevedia prekonfigurovat. Moj pohlad na vec je taky, ze originalny menic z Peugeotu (hoci je to identicky model, ako ten moj) ponukany dilermi Peugeot za 11.500 Kc je prehnane drahy a nevedeli mi vysvetlit, preco sa ten moj neda nakonfigurovat...

Nema niekto z vas s takymto niecim skusenost? Vyzera to z mojho pohladu tak, ze sluzby siete servisov Peugeot si nahanaju ksefty za velmi prehnane ceny !

Viete mi niekto poradit, ako prekonfigurovat (odblokovat) radio, aby spolupracovalo s CD menicom (mimo siete Peugeot) ? Predsa sa to musi dat, ked sa da odblokovat napr. kodovane radio...

Vopred diky za prispevky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...