pato406 Odesláno 24. listopad 2004 Odesláno 24. listopad 2004 Nazdar Peugeotaci, k original montovanemu radiu Audio 4050 v P 406 som sa pokusal doinstalovat CD-menic. Zohnal som si podla odkazov z webu menic, ktory je originalne prislusenstvo k mojmu radiu (Philips DC722/65) Philips RC 026, ale po zapojeni do autoradia spolu nekomunikuju... U predajcu Peugeot som sa telefonicky dozvedel, ze je treba originalne radio nejako \'prekonfigurovat\' na diagnostike aj s jednotkou BSI, aby spolupracovalo s menicom. Problem je ale v tom, ze ked som prisiel priamo do P-servisu, odmietli ma s tym, ze moj CD menic nie je originalne prislusenstvo Peugeot a preto mi to nevedia prekonfigurovat. Moj pohlad na vec je taky, ze originalny menic z Peugeotu (hoci je to identicky model, ako ten moj) ponukany dilermi Peugeot za 11.500 Kc je prehnane drahy a nevedeli mi vysvetlit, preco sa ten moj neda nakonfigurovat... Nema niekto z vas s takymto niecim skusenost? Vyzera to z mojho pohladu tak, ze sluzby siete servisov Peugeot si nahanaju ksefty za velmi prehnane ceny ! Viete mi niekto poradit, ako prekonfigurovat (odblokovat) radio, aby spolupracovalo s CD menicom (mimo siete Peugeot) ? Predsa sa to musi dat, ked sa da odblokovat napr. kodovane radio... Vopred diky za prispevky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.