MagnaWoX Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Zdravím...mám 406ku 2.1 TD předělávku z LUCASe na BOSCHe a mám asi zle nastavený předvstrik...Neví někdo kdo v Jihlavě nebo okolí by mi to nastavil....Díiky Citovat
comm Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Hmm rozobrat plasty na rozvodoch a dat vsetko na rysku teda na otvory vlozit sroub myslim ze to bola 8 povolit kladku zhodit remen. Mam aj manual ti ho poslem. Nechcem ta nahnevat ale to tovje cerpadlo je dobre teda okrem tesnenia ale to uz je vymenene. Inak ked budes mat vsetko nastavene a urobis skusobny test inak ja na tovjom mieste by som prerobil ten podtlak co mas vyvedeny na cerpadlo dal by som ho tam kde je snimac teploty nasavaneho vzduchu. Inac ked chces sa pohrat s prevstrekom tak povol cerpadlo a posunho v protismere hod ruciciek. [upravil dne 22.9.10 od comm] Citovat
MagnaWoX Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 To je vsechno hezky ale na to ja si netroufnu...Skoda ze si takhle zdaleka Citovat
comm Odesláno 22. září 2010 Odesláno 22. září 2010 Tak to mas pravdu hned by sme sa do toho pustily. Citovat
Lord Back Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 jsou to jen tři šroubky a dá se to nastavit docela dobře já si takhle vychytal 405ku GRD a ta šla jako blázen pak jsem jí přidal trošku na naftě aby taky trošku zahulila když jí dáš pod ocas jako zprávnej ropák a ta neubrala nikde mohl jsem ject na pětku 40 dát plnej a šla hned bez odmlouváni škoda že tak nebere malý otáčky ta 2.1td to je jediný co mi u ní vadí ta doba než zabere furt řadit a do 1800ot je to mrtvola úplná na to by měl někdo něco vymyslet aby 2.1TD šla hned z malejch jako GRD že to jede 210 to mě ani nebere byl bych rači kdyby jela 180 ale aby šla furt pod parou Citovat
zolco Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Mozem vediet ze co ti robilo to stare ceradlo? Citovat
comm Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Myslim ze mi spominal ze mu to moc huli a nejde teda aspon ked si dobre pamatam. lord to mas pravdu ale toto jedine vies upravit elektronikou tak ze najst program mat prislusne kable a nastavit ale ako chip tunning by som to nebral nezvysujes vykon. Poto dalsia vec turbo zabera teda ma plny tlak pri nejakych 2200-2500 ot Citovat
Lord Back Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 kabel mam ale program od bosche to neumí ale jak pozoruji začíná mi trošku hulit tak už bych to rači nezkoušel ve dne to teda nehulí ale v noci když za mnou jede auto pěkně svítí tak je vidět že už z laufu lítají saze ale osobně si myslím že ten motor by měl umět i bez nástupu turba malý otáčky zvládat vsadím se že GRD by mi natrhlo prdel kdyby jsme jeli do 2000ot ale nadruhou stránku to sem nepatří založme si svou stránku a tam můžem vymejšlet jak ten 1600km kousek popostrčit Citovat
MagnaWoX Odesláno 24. září 2010 Autor Odesláno 24. září 2010 Mozem vediet ze co ti robilo to stare ceradlo? Z ničeho nic rachot jak blázen, černej dým, totální ztráta výkonu...vetšinou se to stávalo když byla zima a tak kolem 2000 ot/min Citovat
comm Odesláno 24. září 2010 Odesláno 24. září 2010 kabe mam aj ja a programov plnu p.del ale ziadny nereaguje bo nepodrporuje uto komunikaciu mame smolu. Neboj aj moj huli a ked mu dobre dam tak robim krasnu super clonu ale to davam za vinu prvej ihle vstreku uz nedava presne inf ako nova . Inac ja som sutazil s 309D 51KW a viedol o pol auta ale ako sa chytalo turbo tak uz sme boli vyrovnany tak ze si myslim ze je to slusne a to som isiel s kombikom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.