Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

juju sem se ho nechtel dotknut:).Tak jak verim že on se nechtel dotkonout toho motoru tim nepeknym slovem:D

Cip na benzin urco neni tak ucinny bez vymeny dalsich soucasti jako na naftaka. To je jasne.

Noty a co tve poruchy? Uz oka?

Odesláno

Neboj on se nechtěl dotknout toho motoru;), jen je mírně svéraznější. Vím jen, že týrat motor čipem už nebudu, jednou stačilo.

Odesláno
Neboj on se nechtěl dotknout toho motoru;), jen je mírně svéraznější. Vím jen, že týrat motor čipem už nebudu, jednou stačilo.

To jak to řekl se toho motoru rozhodně dotknul :) Chip zamítl,ok to jsem se s ním nepřel ale aby tak hodně hanil tenhle motor...to fakt nevim.Souhlas s Antiredem že asi těžko bude takovej odborník jako vývojáři BMW a Peugeotu.Prý problémy určitě příjdou... Tak jsem zvědavej.Podobnej odborník mi neco podobnyho rekl i na motor 1,6 mpi v octavce.Prý max 70tis a problémy.Nakonec jsem najezdil do prvních problému 200tis.No trochu se seknul a doufam ze to bude i v tomhle případě.

Jinak ty mý chybný hlášky se pořad objevujou ale není to až tak vážný a jeste jsem s tím ani nebyl v servisu.Jen jsem tam volal a prý jen přehrajou software.

Odesláno

A to je v pořádku,že pořád vyskakují nějaké hlášky?:( Jsem nějak na vážkach,disel já nevyužiji tak jsem koketoval o 1.6 Thp ale jsem na vážkach. :cool:

Odesláno

Proč má každý strach s THP? Kdybych nebyl na diesly tak jej mám a neviděl bych v tom žádný problém. Jeden najede 200 tisíc bez problému, jinej má problémy hned po prvním km. Už se to tady někde řešilo, že na to kolik těch motorů prodají je jen mizivé procento vadných a to je všude.Je to jenom mechanická věc a je jedno jestli to je ta značka nebo ta. Proto máme tady tohle forum a klub, abychom se podělili mezi sebou jak s radostma tak se starostma našeho plechového lva. How

Odesláno

A něco podobného naznačoval i ten tvůj kolega:)

Ještě musím vydržet,nejde vše jak jsem předpokládal.Ale pracuji na tom:D Tak mnoho šťastných kilometrů:papa

Odesláno
A to je v pořádku,že pořád vyskakují nějaké hlášky?:( Jsem nějak na vážkach,disel já nevyužiji tak jsem koketoval o 1.6 Thp ale jsem na vážkach. :cool:

V pořadku to určitě neni ale mela by to byt opravdu jen banalita. Nahodile se pri zastaveni auta (např.na semaforech) pak objevují postupně hlasky o vsemožnych zavadach a opravdu ty systémy nefungujou (rucni brzda,esp,abs,asr) staci pak jen vypnout a zase nastartovat a je to ok. Určitě to ale nema nic společnýho s motorem.S tím jsem zatím spokojenej a jeden odborník mi radost nezkazí.

• O 9 let později...
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...