Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Ale co dokoupit a hlavně za kolik??

je to rozsirovacia sada ktora stoji okolo 300€. Tato sada urobi kvazi bypas aby to nezavisle bezalo aj pri vypnutom motore. Ziskas tak ovladanie nezavisleho, kabelaz a potrebne zapojenia aby z toho bolo plnohodnotne nezavisle. usetris vlastne na tom \"bufiku\" ktory tam uz do vyroby na 90% mozno aj mas/mam. Hladam som a guuglil a nasiel som zatial kde to umiestnuje vyrobca pre peugeot 807 a podla fora som sa dociatl ze je to spolujazdcom pri vyfuku ako je FAP.

http://www.forum-peugeot.com/Forum/forum-peugeot/Peugeot-807/Questions-techniques/additionnel-chauffage-807-sujet_32397_1.htm

je tam aj foto. Takze musim kuknut aj ja, lebo nemusi byt podmienkou ze ten prihrev bude vzdy len a len pod lavym prednym blatnikom.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Elektricky predohrev som namontoval, pripajam fotky.

tieto konektory som tam dal, foto dolozim dodatocne (zatial nemam odfotene)

voda je hnana na principe termodynamiky. cca za 50 minut pri teplote 8 stupnov mal motor cca 30 stupnov. robim este merania, tak udaje upresnim.

taktiez uvazujme cez rele do toho priestoru pridat nejaku kvazi nabijacku na autobateriu, takze pocas predohrevu sa mi trocha aj baterka udrzi v kondicii vzhladom na kratke jazdy mestom a ich nedostatocneho dobijania. to je zamer pre pripadne pouzitie pomocnej pumpy ktora by rychlejsie hnala vodu v motore.

[upravil dne 15/10/10 od Marcel00]

Odesláno

lukinno1: ano presne ako hovoris... ak nastartovat tak hned ist... pokial ohrievat motor tak bez toho aby bezal naprazdno... inak v tom co hovoris nevidim dovod a zmysel. takze skus byt konkretnejsi a rozpisat sa troska viacej, inak su to len prazdne slova...

predhriat cely motor je to najcennejsie co mozes pre studeny diesel urobit. a nielen diesel...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...