triner Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 zdravím, mám Peugeot 306 diesel s posilovačem řízení. Při zatáčení to jde jakoby do protitlaku(je to horší jak bez posilovače), takže si myslím, žečerpadlem serva to není, spíše propouští gumičky v převodce řízení. Nemáte s tím prosím někdo zkušenosti. díky za názory Citovat
koffifuck Odesláno 19. srpen 2011 Odesláno 19. srpen 2011 no já to jdu dělat ted a myslím že stači jenom vymontovat tu tyčku a namontovat novou je tam závit,dáš čepy a zajedeš na geometrii Citovat
koffifuck Odesláno 19. srpen 2011 Odesláno 19. srpen 2011 tak beru zpět ,absolutně k tomu není přístup ,takže asi fakt rozdělat řízení, Citovat
ozzy56 Odesláno 19. srpen 2011 Odesláno 19. srpen 2011 tak jednoduché to není,co? vytáhni komplet řízení a nech si udělat repas...,nebo jiné z vraku:myslim [upravil dne 19/8/11 od ozzy56] Citovat
koffifuck Odesláno 19. srpen 2011 Odesláno 19. srpen 2011 hej tak ted jsem přijel z peugeotu,jelikož jsem tam ty axialy nedal a vyměnil jen čepy ,tak mi neudělali geometrii,že prej je tam vůle že se to mění i s tím zároven,tak jsem se ho ptal a říkal že to normálně chytnu sikovkama a vyšroubuju,to jsem zvědavý jak?když tam není vůbec přístup,říkal že mám zvednout obě strany a sundat kola a že to jde povytáhnout trochu víc potom a že to pujde a přinejhorším to mám nahřát.tak dojím a jdu na to.tak mi držte palce Citovat
ozzy56 Odesláno 19. srpen 2011 Odesláno 19. srpen 2011 moc nechápu proč chceš měnit axiální tyčky řízení, když máš problémy s vlastním řízením,ale je to tvoje auto... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.