PietroPE Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Zdravím, palubný počítač mi vyhodil hlášku: UNBLOCK DIESEL FILTER, tak som dal v Peugeote vymeniť palivový filter, no hláška sa objavuje znova. Vraj sa to môže stať, pretože súčasťou systému je aj akási nádobka s aditívami a tá môže byť zanesená....máte s tým niekto skúsenosti? Môže byť chyba ešte niekde inde? Ďakujem. Citovat
ozzy56 Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 protože si taky myslím,že problém je ve FAPu-- ucpaný naftový filtr to nehlásí Citovat
Fosil Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 Tak jsem trochu zabrousil po netu a našel jsem ,že se tahle hláška zobrazuje po přerušené regeneraci FAP, kdy se nepodařilo dosáhnout potřebné teploty, nebo dostatečného času pro regeneraci. http://www.c5club.cz/clanky/uzivatelske-navody/fap-eolys-kedy-doplnit-vycistit-strucny-popis-funkcie Myslím si že to není důvod k výměně palivového filtru. Citovat
vochy Odesláno 27. září 2010 Odesláno 27. září 2010 Přesně tak tato hláška nemá vubec nic společného s palivovým filtrem! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.