Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,měl jsem na 306 1.9xrdt už špatný kotouče-už neměly min. šířku tak jsem je vyměnil i destičky a mysel jsem si že to bude už aj pořádně brzdit,ale i po 400km ,je pedál pořád takovej gumovej,a nebrzdí to nic moc.Kámoš povídal že by to chtělo asi asi odvzdušnit a vyměnit brzdovku.Koukal jsem do nádobky a už je taková kalná.Chtěl jsem se optat jak postupovat při ovzdušňování na jakym kole začít a skončit a kolik brzdovky si mám tak koupit ?:)díky

Odesláno

kup litr, (dvě balení většinou) a začni nejvzdálenějším kolem od hl. brzd. válce (pr. zadní)--stejnak to musíš opakovat pokud nepůjde čistá kapalina...

[upravil dne 19/9/10 od ozzy56]

Odesláno

Akurat som ju dnes menil. Odvzdusnovaky som prestriekal 2 dni dopredu WD a v pohode isli. Poklepat pred povolenim kladivom. V predu 11-tky, vzadu 8-ky, ockove kluce, silik. hadicku do akvaria+spatny ventil. Menil som po 2 rokoch, predtym servis (zrejme len vycucli nadrzku). Stiahol som nadrzku, nalial novu. Poradie odvzdusnenia ZL, PP, ZP, PL. Priebezne dolievat nadrzku. Kolesa som nezhadzoval, robil som to na parkovisku pred robotou cca 40 minut.

Odesláno

Odvzdušňováky určitě stříknu nějakej ten den předem uvolňovačem šroubu nebo tím WDčkem;) ,pořadí odvzdušňování to tedy ještě nevim koukal jsem na to co sem dával Honza406 a fakt netušim jaký mám ABS:myslim

post-31911-14109612846754_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...