Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cus lidi

zrovna se koukam jaky svetla bych si koupil... a kdyz sem nasel vas rozhovor tak sem se celkem vydesil protoze sem si chtel koupit taky predni svetla AE od sonaru... a jak rikate tak od firmy depo neni zadny problem tak se chci zeptat jestli tyto svetla sou dobry nebo ne http://www.shop-tuning.cz/e107_plugins/data_svetla/karta.php?kod=200258948147&tuning_znacka=Peugeot&tuning_model=307&tuning_nazev_kategorie=Sv%ECtla%20p%F8edn%ED&r1=Peugeot&r2=307&r3=Sv%ECtla%20p%F8edn%ED&r4=&stranka=1&koko=0 nebo http://www.tuning-in.cz/predni-svetla-peugeot-307-provedeni-cerne.html predem dekuji :)

[upravil dne 19/9/10 od Johnny 307]

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Zdravim vas, objednal som si tieto svetla: eu2gkk.jpg

Prisli mi ale tieto: 2dhfcb8.jpg

Niesom si isty ze su na moje auto, tak ako by som to mohol zistit?

Ty co mi to poslali tak rikaji ze model SW 307 ma rovnake predne svetla, nakolko cislo objednavky zacinalo SW tak somm sa bal ci to bude u mna pasovat.

Odesláno
pasovat budou ale oboje jsou od jiné značky...

a ty spodní mají mlhovky vrchní ne...

[upravil dne 21/5/11 14:12 wojtěch]

Takze som nakoniec kupil dobre? Som rad fakt rad, uz si lamem hlavu dva dni s tymi svetlami a teraz mam po starostiach:) moc diky

Odesláno
Zdravim vas, objednal som si tieto svetla:

Prisli mi ale tieto:

Niesom si isty ze su na moje auto, tak ako by som to mohol zistit?

Ty co mi to poslali tak rikaji ze model SW 307 ma rovnake predne svetla, nakolko cislo objednavky zacinalo SW tak somm sa bal ci to bude u mna pasovat.

JA mám tie isté čo Ty . . .

Bez motorkou, ručne som ich nastavil a neoslňujem ani s HID-kami . . .

Bez citace obázků! Díky Béďa

[upravil dne 4/7/2011 09:44 Béďa]

• O 1 měsíc později...
Odesláno
jsem zvědav jestli nebudeš s nimi oslňovat...

Presne ako pises, oslnujem na vodicovej strane docela dost. Doslova svietia na lavu stranu, v servise mi povedali ze sa nedaju nastavit, co nechapem. Este ku tomuto vsetkemu sa mi lave svetlo po dazdi zahlmlieva. Poradite prosim nejako?:myslim

Odesláno

:-D no já to vyřešil tak že jsem celé ty držáky motorku ve světle vyříznul a přelepil kousek ven ať svítí níž(ale nepovedlo se dát obě světla do stejné výšky.. tak potom jsem je došteloval seriovým odporem k motorku co svítil níž tím on popojede kousek výš, aby svítily stejně, ale zase bacha kde má motorek \"konce\"

Odesláno
:-D no já to vyřešil tak že jsem celé ty držáky motorku ve světle vyříznul a přelepil kousek ven ať svítí níž(ale nepovedlo se dát obě světla do stejné výšky.. tak potom jsem je došteloval seriovým odporem k motorku co svítil níž tím on popojede kousek výš, aby svítily stejně, ale zase bacha kde má motorek \"konce\"

Ja to prave reklamujem a v servise mi povedali ze nastavitelny kolik sa sice kruti ale to je vsetko, svetla vobec na to nereaguju.

Myslis ze mi vyreklamuju rovnako vadne svetla? vyrabaju to tajwanci fuuj, nemci to nerobia? diky

Odesláno

tak mi to fungovalo ale i když byly světla úplně dole tak to oslňovalo.. takže já je jenom upravil a vše mi funguje.. je více výrobcu co je vyrábí ale některé nemají mlhovky..

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...