godzila.01 Odesláno 5. listopad 2010 Autor Odesláno 5. listopad 2010 No to je právě špatně, já chci aby se ozývali.... Vím že je tam toho na dodělání spousta, ale nikdy nikdo nic neřekne... Citovat
enikybeniky Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 Tak momentálně to zase nejede? A Kelly taky ne, je to nějaký nakažlivý! [upravil dne 6/11/10 15:01 enikybeniky] Citovat
godzila.01 Odesláno 6. listopad 2010 Autor Odesláno 6. listopad 2010 Jop výpadek internetu... Mně doma taky nejde.... Blbne to už od rána, nevím co tam s tím zase dělají... Chvilku to jde a chvilku ne, za první dva měsíce ani minuta nedostupmosti za poslední tejden asi šest hodin.... Citovat
godzila.01 Odesláno 6. listopad 2010 Autor Odesláno 6. listopad 2010 Problém je ve veřejný IP adrese, nějak nešlape, tudíž uvnitř sítě to šlape z venku se tam nikdo nedostane.... Vesměs výpadek celodenní Na nápravě se intenzivně pracuje, bohužel zatím se neví kde je přesně problém, jak to půjde dám zprávu... Citovat
godzila.01 Odesláno 6. listopad 2010 Autor Odesláno 6. listopad 2010 Tak už znovu jedeme, chyba odstraněna, plánujeme přidat další linku(záložní) aby se podobné výpadky už neopakovali... Na adrese http://shop.navaseauta.cz/ se můžete mrknout na naše stránky a tady zhodnotit, pokrytizovat jak to je a klidně napsat co se vám nelíbí, co by jste změnili , jak by jste to udělali vy, prostě cokoli vás napadne, aby se nějak rozproudila diskuze... Rád bych z vás dostal nějaké nápady co mně osobně už nějak nenapadají, abych to posunul zase o level výše... Jinak aktuálně se zajímám o sekci nářadí viz http://shop.navaseauta.cz/Naradi-KS-TOOLS/ , potřeboval bych vědět co ze základních věcí mi tam chybí a celkově jestli je to trochu přehledné a dá se tam něco najít... Postupně se tahle kategorie samozřejmě bude rozrůstat a bude se toho spousta přidávat, nabídka je obrovská, ale z časových důvodů zatím bude jen základ... Citovat
peugeot09 Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 No krásné stránky, jenom mi na nich něco chybí...proč se to tlačítko \"Koupit\" nějak nezesvětlí, nebo prostě nějak nezareaguje, když na něj najedu myší? Ostatní eshopy to mají. :D:aut [upravil dne 6/11/10 19:41 peugeot09] Citovat
godzila.01 Odesláno 6. listopad 2010 Autor Odesláno 6. listopad 2010 peugeot09 : Ty wole já to snad už radši udělám, aby si měl klid(i já) a mohl jsi vymyslet něco novýho, tohle tady vomýláš už měsíc.... :D Citovat
MrChodny Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 godzila.01: neni lepsi to hodit na nejaky hosting, nez to mit doma a spolehat na to, ze ti kocka nevyrve kabel nebo neskolabuje provider? Citovat
godzila.01 Odesláno 6. listopad 2010 Autor Odesláno 6. listopad 2010 Není, všechny ty servery mají mnohem pomalejší linku a je na to třeba poměrně výkonej stroj aby to lítalo rychle a to stojí dost peněz, na což nemám .... Navíc u nás za poslední dv měsíce byla dostupnost 100% až poslední tejden kočka a dneska sedm hodin výpadek veřejných IP adres, na internet jsem se normálně dostal, jen byl problém s těma veřejkama, pořídím ještě záložní linku od jiného poskytovatele a bude to v klidu ... Co jsme testovali dva hostingy tak na obou to lítá pomaleji a dostupnost taky nebyla bůhví jak slavná, ono to není tak jednoduchý, garantují většinou tak 99% dostupnost,což je cca 90hodin ročně výpadky, ale při testování v reálu byla dostupnost 94-98% takže to běží radši z domova.... Citovat
peugeot09 Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Hele, dinosaur, tohle jsem zrovna objevil na eshopu: http://shop.navaseauta.cz/Chemie/LIQUI-MOLY/Prisada-do-benzinu-pro-zlepseni-zrychleni.html Upřímně, co si o tom myslíš a nemáš to náhodou vyzkoušený? Citovat
godzila.01 Odesláno 10. listopad 2010 Autor Odesláno 10. listopad 2010 Jo to sem lil do 406, tam to bylo poznat, to už samo o sobě koně nemělo a když sem do 10l paliva nalil tenhle sajrajt, tak to jezdilo jak splašený... Zkoušel jsem prakticky všechny ty věci co prodávám(nebo alespon někdo koho znám a prodal jsem mu to). Rozhodně sem od toho nečekal tolik, ale je to drahá sranda... Citovat
enikybeniky Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Kam vám zmizela cena poštovného, balného? Citovat
peugeot09 Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Hýml hergot a to jsi nemohl napsat dřív? Beztak už je ale balík na cestě a na dálku tam těžko něco přidáš. No nic, snad si piškot příště pochutná a všech pětasedmdesát poníků se splaší. Citovat
godzila.01 Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 No sem ti odpovídal už včera, kdo má tušit že se sem celej den nekoukneš.... Citovat
peugeot09 Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Práce, práce a zase jenom práce a teď zas a pouze práce. Kdo má tušit, že jsi odpověděl už včera? Citovat
godzila.01 Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 No mohl by jsi vědět, že odpovídám nejpozději okamžitě... :D Ne, ale mám to otevřený celej den a průběžně na to koukám... Citovat
godzila.01 Odesláno 12. listopad 2010 Autor Odesláno 12. listopad 2010 Kam vám zmizela cena poštovného, balného? Pracujeme na nový stránce kde by to mělo být všecko pěkně pohromadě napsaný... Tak uvidíme, snad už to pak bude v pořádku, jak o má být... Citovat
godzila.01 Odesláno 15. listopad 2010 Autor Odesláno 15. listopad 2010 Nemá někdo nápad co mi tam ještě chybí případně jak to udělat líp ? http://shop.navaseauta.cz/Nahradni-dily/Skoda/Felicia/ Už se s tím peru asi týden a nějak už jsem ztratil nit a nápad.... Citovat
godzila.01 Odesláno 18. listopad 2010 Autor Odesláno 18. listopad 2010 Tak v součanosti už zasíláme balíky i na slovensko... Dneska jsem posílal první a jde to celkem v klidu, čekal jsem že to bude horší... Připravujeme platbu přes PayPal a pár dalších ptákovin.... plus nějaké ty zimní akce, už má být zima, tak to asi půjde dobře... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.