Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Eshop navaseauta.cz , vlákno k diskuzi a připomínkám ... :) Začíná pomalu zima... :)

Recommended Posts

Odesláno

Jop výpadek internetu... :) Mně doma taky nejde.... :D

Blbne to už od rána, nevím co tam s tím zase dělají... Chvilku to jde a chvilku ne, za první dva měsíce ani minuta nedostupmosti za poslední tejden asi šest hodin.... :myslim

Odesláno

Problém je ve veřejný IP adrese, nějak nešlape, tudíž uvnitř sítě to šlape z venku se tam nikdo nedostane.... Vesměs výpadek celodenní :( Na nápravě se intenzivně pracuje, bohužel zatím se neví kde je přesně problém, jak to půjde dám zprávu... :)

Odesláno

Tak už znovu jedeme, chyba odstraněna, plánujeme přidat další linku(záložní) aby se podobné výpadky už neopakovali... :)

Na adrese http://shop.navaseauta.cz/ se můžete mrknout na naše stránky a tady zhodnotit, pokrytizovat jak to je a klidně napsat co se vám nelíbí, co by jste změnili , jak by jste to udělali vy, prostě cokoli vás napadne, aby se nějak rozproudila diskuze... :) Rád bych z vás dostal nějaké nápady co mně osobně už nějak nenapadají, abych to posunul zase o level výše... :aut

Jinak aktuálně se zajímám o sekci nářadí viz http://shop.navaseauta.cz/Naradi-KS-TOOLS/ , potřeboval bych vědět co ze základních věcí mi tam chybí a celkově jestli je to trochu přehledné a dá se tam něco najít... :) Postupně se tahle kategorie samozřejmě bude rozrůstat a bude se toho spousta přidávat, nabídka je obrovská, ale z časových důvodů zatím bude jen základ... :)

Odesláno

No krásné stránky, jenom mi na nich něco chybí...proč se to tlačítko \"Koupit\" nějak nezesvětlí, nebo prostě nějak nezareaguje, když na něj najedu myší? Ostatní eshopy to mají. :D:D:aut

[upravil dne 6/11/10 19:41 peugeot09]

Odesláno

Není, všechny ty servery mají mnohem pomalejší linku a je na to třeba poměrně výkonej stroj aby to lítalo rychle a to stojí dost peněz, na což nemám .... :) Navíc u nás za poslední dv měsíce byla dostupnost 100% až poslední tejden kočka a dneska sedm hodin výpadek veřejných IP adres, na internet jsem se normálně dostal, jen byl problém s těma veřejkama, pořídím ještě záložní linku od jiného poskytovatele a bude to v klidu ... :)

Co jsme testovali dva hostingy tak na obou to lítá pomaleji a dostupnost taky nebyla bůhví jak slavná, ono to není tak jednoduchý, garantují většinou tak 99% dostupnost,což je cca 90hodin ročně výpadky, ale při testování v reálu byla dostupnost 94-98% takže to běží radši z domova....:)

Odesláno

Jo to sem lil do 406, tam to bylo poznat, to už samo o sobě koně nemělo a když sem do 10l paliva nalil tenhle sajrajt, tak to jezdilo jak splašený... :) Zkoušel jsem prakticky všechny ty věci co prodávám(nebo alespon někdo koho znám a prodal jsem mu to). Rozhodně sem od toho nečekal tolik, ale je to drahá sranda... :aut

Odesláno

Hýml hergot a to jsi nemohl napsat dřív? Beztak už je ale balík na cestě a na dálku tam těžko něco přidáš. No nic, snad si piškot příště pochutná a všech pětasedmdesát poníků se splaší. :D:aut

Odesláno
Kam vám zmizela cena poštovného, balného? :aut

Pracujeme na nový stránce kde by to mělo být všecko pěkně pohromadě napsaný... :) Tak uvidíme, snad už to pak bude v pořádku, jak o má být... :)

Odesláno

Tak v součanosti už zasíláme balíky i na slovensko... :) Dneska jsem posílal první a jde to celkem v klidu, čekal jsem že to bude horší... :D

Připravujeme platbu přes PayPal a pár dalších ptákovin.... plus nějaké ty zimní akce, už má být zima, tak to asi půjde dobře... :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...