Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Eshop navaseauta.cz , vlákno k diskuzi a připomínkám ... :) Začíná pomalu zima... :)

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý, dobrý. Jenom bych přidal tu vychytávku o které jsem psal-najedu na tlačítko koupit a to tlačítko se třeba zvýrazní + by ten košík mohl změnit barvu z černý na zelenou. A furt se mi nelíbí ten Fax... :D:)

Odesláno

peugeot09 : Taky časem uděláme, zatím plánujeme přidání jiných funkcí a vymýšlíme různý prodejní akce... :)

Jakej zase fax? :D To bude asi nějaká botka někde :D

Nejhorší je že to přidávání zboží jde tak strašně pomalu, denně se nedá udělat víc jak 50 položek a průměrně jich stihnu tak 30, je to docela časově náročná věc a nemám na to taky moc času... :( Návštěvnost je tam poměrně velká, ale lidi přijdou nenajdou co hledají a málo kdo použije poptávkový furmulář a tak zase odejde no...

Odesláno

Začal jsem přidávat nějaký díly na škodovky, ale mám tak trochu guláš v rozvodovejch sadách na ty jejich TDi a SDi.... Nemá v tomhle někdo lepší přehled jak já ? :) Dá se vůbec nějak přesně určit co ty komicí na ten motor dali, bez toho aby se to muselo rozebrat(nepočítám vinko) ? U každýho modelu mi vyjíždí minimálně 2-3 sady a já ty škodovky nikdy nějak moc neměl rád... :D

Odesláno

Tak s tím my koukám nikdo nepomůže, ale já se s tím nějak poperu sám... :)

Jinak dneska jsme vložili na shop i odkaz na katalog našeho velkoobchodního dodavatele, takže na příště se už nemůže stát že by jste nenašli nějaký díl co by jste hledali... :) Je to sice trošku komplikované, ale zase na druhou stranu můžete využít profi katalog a sami si najít přesně to co potřebujete... :)

Odesláno

olaff : Tak až nebude, víš kam se máš obrátit :)

khoobo : Už jsi druhý co mi to říká že v IE je nějaký problém, ale má to jen někdo.... :( Nezjistili jsme nikde chybu co by to mohla způsobovat.... :(

Odesláno

khoobo: Kdyžtak to zkus jestli se ti to už nebude zobrazovat správně.... Udělali jsme ještě nějaké úpravy, ale testovali jsme to u spousty lidí a nikdo neměl problém, jen ty a benžík.... :(

Odesláno

Takže odzkoušeno a mělo by to nyní být plně funkční už ve všech programech a verzích, kdyby ale přesto měl někdo jakékoli potíže se zobrazováním, nebo s čímkoli jiným dejte mi vědět, zjednám urychlenou nápravu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...