enikybeniky Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 No já to právě prvně hledám v podmínkách a až potom jsem si toho všiml. Citovat
godzila.01 Odesláno 13. říjen 2010 Autor Odesláno 13. říjen 2010 A my to právě dali na titulní stránku aby to bylo hnedka vidět A nějaké jiné připomínky ? [upravil dne 13/10/10 od godzila.01] Citovat
peugeot09 Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Dobrý, dobrý. Jenom bych přidal tu vychytávku o které jsem psal-najedu na tlačítko koupit a to tlačítko se třeba zvýrazní + by ten košík mohl změnit barvu z černý na zelenou. A furt se mi nelíbí ten Fax... Citovat
godzila.01 Odesláno 13. říjen 2010 Autor Odesláno 13. říjen 2010 peugeot09 : Taky časem uděláme, zatím plánujeme přidání jiných funkcí a vymýšlíme různý prodejní akce... Jakej zase fax? To bude asi nějaká botka někde Nejhorší je že to přidávání zboží jde tak strašně pomalu, denně se nedá udělat víc jak 50 položek a průměrně jich stihnu tak 30, je to docela časově náročná věc a nemám na to taky moc času... Návštěvnost je tam poměrně velká, ale lidi přijdou nenajdou co hledají a málo kdo použije poptávkový furmulář a tak zase odejde no... Citovat
godzila.01 Odesláno 14. říjen 2010 Autor Odesláno 14. říjen 2010 Začal jsem přidávat nějaký díly na škodovky, ale mám tak trochu guláš v rozvodovejch sadách na ty jejich TDi a SDi.... Nemá v tomhle někdo lepší přehled jak já ? Dá se vůbec nějak přesně určit co ty komicí na ten motor dali, bez toho aby se to muselo rozebrat(nepočítám vinko) ? U každýho modelu mi vyjíždí minimálně 2-3 sady a já ty škodovky nikdy nějak moc neměl rád... Citovat
godzila.01 Odesláno 15. říjen 2010 Autor Odesláno 15. říjen 2010 Tak s tím my koukám nikdo nepomůže, ale já se s tím nějak poperu sám... Jinak dneska jsme vložili na shop i odkaz na katalog našeho velkoobchodního dodavatele, takže na příště se už nemůže stát že by jste nenašli nějaký díl co by jste hledali... Je to sice trošku komplikované, ale zase na druhou stranu můžete využít profi katalog a sami si najít přesně to co potřebujete... Citovat
godzila.01 Odesláno 16. říjen 2010 Autor Odesláno 16. říjen 2010 Takže odkazy na katalog našeho velkoobchodního dodavatele už funguje přesně tak jak má a i se všechno zobrazuje správně, alespon doufám.... Pokud by byl někdo tak hodný a kouknul na to jestli vše funguje správně a dal mi vědět byl bych vděčný.... Odkaz zde.... http://shop.navaseauta.cz/Nenasli-jste-co-jste-hledali/ Citovat
godzila.01 Odesláno 18. říjen 2010 Autor Odesláno 18. říjen 2010 Notak... :D:D Stačí pár reakcí jestli se v tom lidi vyznáte .... Citovat
olaff Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 Tak já sem si to teda párkrát prolezl, vyznám se v tom a přemýšlím, jestli něco nepotřebuju....naštěstí auto šlape jako hodinky Citovat
khoobo Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 neviem ci to je prehliadacom ale ja mam tu stranku kompletne rozhodenu na 3 obrazovky... Mam IE7 Citovat
godzila.01 Odesláno 19. říjen 2010 Autor Odesláno 19. říjen 2010 olaff : Tak až nebude, víš kam se máš obrátit khoobo : Už jsi druhý co mi to říká že v IE je nějaký problém, ale má to jen někdo.... Nezjistili jsme nikde chybu co by to mohla způsobovat.... Citovat
godzila.01 Odesláno 19. říjen 2010 Autor Odesláno 19. říjen 2010 khoobo: Kdyžtak to zkus jestli se ti to už nebude zobrazovat správně.... Udělali jsme ještě nějaké úpravy, ale testovali jsme to u spousty lidí a nikdo neměl problém, jen ty a benžík.... Citovat
godzila.01 Odesláno 19. říjen 2010 Autor Odesláno 19. říjen 2010 Já mám taky widlous 7 a benžík má počítač z pravěku.... Samotnýho by mně zajímalo co by v tom mohlo být.... Citovat
godzila.01 Odesláno 20. říjen 2010 Autor Odesláno 20. říjen 2010 A chyba zjištěna... V IE7 v některých verzích se to opravdu zobrazuje špatně.... Na nápravě se intenzivně pracuje, tak napříště už by to mělo být v pořádku.... Citovat
godzila.01 Odesláno 21. říjen 2010 Autor Odesláno 21. říjen 2010 Chybu v IE7 jsme našli a odstranili, už by se vše mělo zobrazovat správně, případně prosím ty z vás kdo mají IE7 aby se mrkli na http://shop.navaseauta.cz/ jestli je vše v pořádku... Citovat
godzila.01 Odesláno 22. říjen 2010 Autor Odesláno 22. říjen 2010 Takže odzkoušeno a mělo by to nyní být plně funkční už ve všech programech a verzích, kdyby ale přesto měl někdo jakékoli potíže se zobrazováním, nebo s čímkoli jiným dejte mi vědět, zjednám urychlenou nápravu Citovat
Benžík Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Už se mi to zobrazuje normálně a nevim proč. Mam amd duron na 1,8GHz, deska kt6v, 1G ddr a vidle vista. Koupeno za krále Klacka 2004. [upravil dne 22/10/10 od Benžík] Citovat
peugeot09 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Duron na 1.8Ghz...ten jsem vždycky chtěl. Máš to pěkný godzillko. Citovat
Benžík Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Je to 1,4 přetaktovaný na 1,8. Budeš ho chtít koupit? Jj, má to pěkný. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.