trogar Odesláno 23. listopad 2004 Odesláno 23. listopad 2004 Zdravím všetkých členov Peugeot-clubu. V júli tohto roku somsa stal majiteľom 306 1,6 Break r.v. 1998. S tým súvisí aj moja prosba. Potreboval by som zisti? miesto na internete na stiahnutie servisnej príručky na uvedený model v slovenskom resp. českom jazyku. Ak by bol aj manuál, bol by som rád. Ďakujem za akúkoľvek pomoc. [Editován dne 23/11/04 trogar] Citovat
acatt Odesláno 23. listopad 2004 Odesláno 23. listopad 2004 Napsán autorem trogar Zdravím všetkých členov Peugeot-clubu. V júli tohto roku somsa stal majiteľom 306 1,6 Break r.v. 1998. S tým súvisí aj moja prosba. Potreboval by som zisti? miesto na internete na stiahnutie servisnej príručky na uvedený model v slovenskom resp. českom jazyku. Ak by bol aj manuál, bol by som rád. Ďakujem za akúkoľvek pomoc. nejaku dokumentaciu mam. som z trnavy... mohol by som ti to spalit a ty by si si pre to prisiel.... Citovat
acatt Odesláno 23. listopad 2004 Odesláno 23. listopad 2004 skus manual 306 a elektrika1 a elektrika2 [Editován dne 23/11/04 acatt] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.