Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

předem se omlouvam ze zakladam nove tema, kdyz je to tu uz rozebirano 1000x...ale nejak sem nedokazal dohledat odpovedi na par dotazu...:mad::mad:

Nicmene me ceka v nejblizsich mesicich vymena tlumicu, tak jsem si rikal, ze kdyz uz....tak bych mohl auti o neco snizit a misto standartnich tlumicu poridit neco o trochu lepsiho....ale zasec nechci vyplaznout 13000...chtel bych nejaky \"funkcni prumer\"..na opravdu beznou jizdu, ale zasec aby nejaky cas vydrzeli...snazil sem se procist co jsem mohl, ale uz sem z toho fakt jelen...:(

Koukal jsem na podvozky od firem JOM, VMAXX, WEITEC - snizeni o 40mm pevny a nebo stavitelny...cenove bych se spis priklanel k tem prvnim dvema znackam...ale proste nemam sajna co jsou zac...proto vazne prosim o radu a kdybi ste mi nekdo o tech znackach neco napsal...

Jinac je to na kombika 1,6..ale co jsem pochopil tak na motorizaci moc nezalezi...:myslim

Odesláno

Myslim ze temi 13k si popsal prave \"funkcni prumer\" .. jinak nevim jakou tvrdost maji podvozky kde neni stelovatelna tuhost ale rozhodne u meho KWcka na bezne jezdeni nastavuji nejmekci a pritvrzuju jen na okruhu jinak bych za chvili vyklepal z auta a ze sebe dusi.. tim nerikam ze to netlumi ale na nejmekci nastaveni je to rekneme \"prijatelne\" do bezneho provozu.. tot ma zkusenost..

PS: Jeste hrubej nastrel par znacek:

Levne: JOM, VMAXX, Raceland ...

Stredni trida: Weitec, Spax, Avo, GAZ ...

Drazsi a specializovane: KW, Protlum ...

Odesláno

Dekuju moc;)...jelikoz zatim nemam ohledne podvozku moc zkusenosti...urcite mi tech par slov upravy uhel pohledu...kazdopadne do snizovani pujdu 100%...ted jeste zalezi do ceho jit...nechce jit uplne do neceho nejlevnejsiho...chtel bych aby nejaky ten rok vydrzely...;)

nahodou tu nema nekdo zkusenost s V Maxxem???

Odesláno

v max neni nejhorší pokud s tim nechceš jezdit závody, zkus napsat na klubu členovy Marty777 objednával podvozky TaTechnix když sem od něj bral já tak mě vyšel na 7500 kč což je slušný.... sem s ním naprosto spokojenej.... a na klubu ho má víc lidí

Odesláno

ja urcite zavodnik nejsem...auto je na bezny provoz dene tak 50 km do prace a vykendy obcas delsi vyjizdky...zkusim jeste prohledat ebay jestli na neco nenarazim...kdyz tak bych se jeste urcite zeptal...ale jinak diky chlapy..:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...