jozefsv Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 ja si zase myslim ze ked ti raz zacnu klepat tak tam mozes naliat co chces a nepomoze to.to ze klepu bude urcite opotrebenie a ako to chces zvratit nejakou prisadou alebo olejom neviem Citovat
Y2K Odesláno 2. březen 2011 Autor Odesláno 2. březen 2011 zalezi asi co to sposobuje...ako vravim, ak klepu za studena, tak to bude zrejme zlym olejom a toto by im pomoct mohlo... ale ak za tepla ako mne, to je blby tlak oleja a to uz asi nepomoze. Samozrejme ze treba zaratat aj ich opotrebenie... Ale musim povedat ze po pretesneni vane a vymene oleja uz ich ani ja az tak nepocujem....az po dlhej dobe jazdy takze asi to na tom oleji nieco bude...predtym mi hrkotali hned ako sa to zahrialo teraz ked idem povedzme 50 km a zastavim, nie je ich pocut.... v servise slo auto pol hodku a nic Citovat
comm Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 mne pomohlo ked som zamenil 5W-40 (ktoru tam lial predchodzi majitel) za 10W-40 a rozdiel bol sakra pocut. Citovat
sowwwa Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Zajimavy. Me zas pomohlo kdyz jsem tam ted misto obvyklyho 10W-40 zkusil dat 5W-40 Klepani temer uplne zmizelo. Oba oleje mam od Divinolu. Kdyz jsem auto koupil tak taky neklepalo, puvodni majitel tam lil 5W-40 nejake drazsi znacky, uz si presne nepamatuju. Menil olej po 10tis. a ja v tom pokracuju. Citovat
Y2K Odesláno 2. březen 2011 Autor Odesláno 2. březen 2011 no ty mas troska iny motor a ine zdvihatka mozno to bude tym Citovat
MINI Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 ked klepu hydrostely pomoze iba vymena a to vsetkych,tie pocut pri teplom motore,ked je olej riedky Citovat
jirkaj Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Sice jsem 3litr viděl sotva z letadla,ale nepomohlo by zkusit je rozhejbat? Jednou jsem to dělal na Renault Espace 2.2DCi. Byl to šílenej rachot tak jsme to rozebrali hydrošteli šoupli do benzínu. Pořádně je vyprali a můžu říct že ani sikovkama nešli zmáčknout! Takže rozebrat vypucovat a šup s nima zpátky. A motor je o poznání tiší. I já to preventivně udělal na svým když jsem měnil vačku a už necvaká po ránu. Citovat
Y2K Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 zaujimavy napad....uvidime mam druhy motor v ktorom hydrostely necvakali, mozno ich vymenim za tie Citovat
MINI Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 vymen vsetky,nie len ktore klepu,lebo potom sa budu postupne ozyvat dalsie ktore su slabsie,to sposobuje tlak oleja ktory tam je Citovat
Y2K Odesláno 3. březen 2011 Autor Odesláno 3. březen 2011 jasne ze vsetky ked som auto kupil, v pazote mi vymenili len tie co klepu a aha.... Jediny problem vidim v tom ze tie co chcem vymenit uz boli pouzite, ale tak nove zas kupovat sa mi ozaj nechce Citovat
dusan2 Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 Tak hosi kamosovi takto klepali na ww passat 2,5 tdi V6 nalial tam pripravok od nemeckej firmy PRO-TEC . Zdvihatka stichli , dva tyzdne bol pokoj a potom sa mu vacsina zadrela. Takze komplet repas . Po jeho skusenosti som si to na svojom aute rychlo rozmyslel. Asi to malo az velmi silny ucinok. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.