Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja si zase myslim ze ked ti raz zacnu klepat tak tam mozes naliat co chces a nepomoze to.to ze klepu bude urcite opotrebenie a ako to chces zvratit nejakou prisadou alebo olejom neviem

Odesláno

zalezi asi co to sposobuje...ako vravim, ak klepu za studena, tak to bude zrejme zlym olejom a toto by im pomoct mohlo...

ale ak za tepla ako mne, to je blby tlak oleja a to uz asi nepomoze.

Samozrejme ze treba zaratat aj ich opotrebenie...

Ale musim povedat ze po pretesneni vane a vymene oleja uz ich ani ja az tak nepocujem....az po dlhej dobe jazdy :myslim

takze asi to na tom oleji nieco bude...predtym mi hrkotali hned ako sa to zahrialo

teraz ked idem povedzme 50 km a zastavim, nie je ich pocut....

v servise slo auto pol hodku a nic

Odesláno

Zajimavy. Me zas pomohlo kdyz jsem tam ted misto obvyklyho 10W-40 zkusil dat 5W-40 :myslim Klepani temer uplne zmizelo. Oba oleje mam od Divinolu. Kdyz jsem auto koupil tak taky neklepalo, puvodni majitel tam lil 5W-40 nejake drazsi znacky, uz si presne nepamatuju. Menil olej po 10tis. a ja v tom pokracuju.

Odesláno

Sice jsem 3litr viděl sotva z letadla,ale nepomohlo by zkusit je rozhejbat? Jednou jsem to dělal na Renault Espace 2.2DCi. Byl to šílenej rachot tak jsme to rozebrali hydrošteli šoupli do benzínu. Pořádně je vyprali a můžu říct že ani sikovkama nešli zmáčknout! Takže rozebrat vypucovat a šup s nima zpátky. A motor je o poznání tiší. I já to preventivně udělal na svým když jsem měnil vačku a už necvaká po ránu.:D

Odesláno

vymen vsetky,nie len ktore klepu,lebo potom sa budu postupne ozyvat dalsie ktore su slabsie,to sposobuje tlak oleja ktory tam je

Odesláno

jasne ze vsetky ;)

ked som auto kupil, v pazote mi vymenili len tie co klepu a aha....

Jediny problem vidim v tom ze tie co chcem vymenit uz boli pouzite, ale tak nove zas kupovat sa mi ozaj nechce ;)

Odesláno

Tak hosi kamosovi takto klepali na ww passat 2,5 tdi V6 nalial tam pripravok od nemeckej firmy PRO-TEC . Zdvihatka stichli , dva tyzdne bol pokoj a potom sa mu vacsina zadrela. Takze komplet repas . Po jeho skusenosti som si to na svojom aute rychlo rozmyslel. Asi to malo az velmi silny ucinok.:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...