ygnor206 Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 Čau , chtěl bych se zeptat jestli někdo neměl stejný problém a to že při řazení nebo rozjíždění bouchá,klepe u pravého předního kola jako by byla někde nějaká vůle a bouchá to i když přejíždím třeba přez přejezd nebo nějakou nerovnost,nevíte prosím někdo kde hledat chybu? díky všem Citovat
kujon106 Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 Tipoval bych to osobně na špatnou poloosu Citovat
jadek Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 mám podobny problem, někdy to děla nekdy ne .. je to zvuk u spolujezdcova kola, v 90ti např to zní jako motorka, nebo letadlo .. dost to rezonuje a citim to i do pedalu plynovyho.. nejaky lozisko u kola ? Citovat
ygnor206 Odesláno 7. září 2010 Autor Odesláno 7. září 2010 No mě to dělá jen při prudčím záběru motoru a nebo zas když jedu a dám nohu z plynu tak to taky bouchne jako by byl vymlácenej nějakej silentblok ty horní dva co tam jsou vypydají dobře,měl jsem to i na heveru a různě jsem za to pravé kolo tahal a žádné vůle tam nejsou tak už nevím ještě je nějakej držák dole pod motorem ale zatím jsem se k němu nedostal tak uvidíme ...je to pech Citovat
Cardaaa Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 myslím si že Kujon bude mít s tou poloosou pravdu, mám stejný problém jak popisuješ, vyměnil jsem i ten spodní silentblok motoru a dělá to stále, a když zařadím, vlezu pod auto a rukou pootočím poloosou, tak to tukání je stejný jako když se rozjíždím nebo když pustím plyn atd.. Kujon: a nemohl by to být spíš vakl někde v převodovce?? Citovat
ozzy56 Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 zkontroluj silent. ramen,uložení (silent.) agregátu, horní uložení tlumičů, spodní kuláky--když jsou OK--je to poloosa Citovat
ygnor206 Odesláno 7. září 2010 Autor Odesláno 7. září 2010 Zatím díky moc,naložili jste mi pěkně tak se mám co ohánět no až zjistím co to je tak to sem hodím pro info [upravil dne 7/9/10 ygnor206] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.