Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau ,

chtěl bych se zeptat jestli někdo neměl stejný problém a to že při řazení nebo rozjíždění bouchá,klepe u pravého předního kola jako by byla někde nějaká vůle a bouchá to i když přejíždím třeba přez přejezd nebo nějakou nerovnost,nevíte prosím někdo kde hledat chybu? díky všem

Odesláno

mám podobny problem, někdy to děla nekdy ne .. je to zvuk u spolujezdcova kola, v 90ti např to zní jako motorka, nebo letadlo .. dost to rezonuje a citim to i do pedalu plynovyho.. nejaky lozisko u kola ?

Odesláno

No mě to dělá jen při prudčím záběru motoru a nebo zas když jedu a dám nohu z plynu tak to taky bouchne jako by byl vymlácenej nějakej silentblok ty horní dva co tam jsou vypydají dobře,měl jsem to i na heveru a různě jsem za to pravé kolo tahal a žádné vůle tam nejsou tak už nevím ještě je nějakej držák dole pod motorem ale zatím jsem se k němu nedostal tak uvidíme ...je to pech

Odesláno

myslím si že Kujon bude mít s tou poloosou pravdu, mám stejný problém jak popisuješ, vyměnil jsem i ten spodní silentblok motoru a dělá to stále, a když zařadím, vlezu pod auto a rukou pootočím poloosou, tak to tukání je stejný jako když se rozjíždím nebo když pustím plyn atd..

Kujon: a nemohl by to být spíš vakl někde v převodovce??:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...