Buback Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Caute mam jeden dotaz, vypada to ze mi pomalu umiraji synchrony na prevodovce a tak se chcu zeptat jak dlouho to asi tak vydrzi nez mi umre cela prevodovka. Abych vedel a sehnal nejakou na vymenu, bo se necitim ze buch to udelal sam. Bohuzel neduveruju francouzskym servisum aby mi to spravili a tak zkusim sehnat nejakou repasovanou. Mam 106 1.0i 37kW 1997. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 kdy umře převodovka nevím, ale většinou odejdou synchron. kroužky nejprve na jedničce a dvojce--dá se s tím jezdit s použitím meziplynu...,nebo jinou převodovku...,repasovaná bude za balík Citovat
jan07 Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 ja mam uz spatny synchron na dvojce 2 roky,ale zatim se to nezhorsuje,musim davat pri vyssich otackach meziplyn.Jinak nevim jak u litroveho obsahu,ale u gti je oprava docela draha.Takze sehnat druhou,da se sehnat za rozumny peniz urcite. Citovat
Buback Odesláno 4. září 2010 Autor Odesláno 4. září 2010 dik za info, tu je to okolo 100€ takze celkem do pohody, ale zalezi v jakem stavu abych nekoupil to same co mam doma Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.