Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidičky. Potřeboval bych radu kolem startéru. Při zátěži mi Pastorek vyhazuje až na doraz, ale motorek jde hrozně z tuha a nedokáže nahodit motor. Když startér vytáhnu a napojím jej pouze na baterku, tak vše šlape jako nové. Spínací skříňka startéru,jak ji v servise nazvali je vyměněná. Poraďte prosím.

[upravil dne 2/9/10 -Danny26]

[upravil dne 3/9/10 -Danny26]

Odesláno

Zdravím měl jsme něco podobnýho ale mě občas vůbec netočil startér a jen to cvakalo a občas to zas fungovalo normálně a když jsem vyndal startér tak byl v pohodě i rozebranej jsem ho měl a v poho a zkusil jsme tam jinej co jsem měl doma taky ok a když jsem to tam dal tak zas to blblo tak 3 startér ven a zkouknout znova a zas zpět a pak jsme si vzal jen kabel a ten jsem si natáh k baterce a zkusil nastartovat a už to fungovalo tak jsem natáhl novej kabel od spínačky ke startéu na kontakt 50 a do dneška v poho

Odesláno

Myslím že jedine po rozobratí. V podstate po demontáži dvoch dlhých skrutiek na bokoch statora sa štartér rozdelí na dve polovice a je vidieť tá prevodovka. Väčšinou je temer nesmrteľná ale už som videl i komplet suchú a skorodovanú.

Pri tomto probléme je asi najrozumnejšie štartér rozobrať, vyčistiť, namazať a zložiť. Predpokladám že bude problém iba v tom. Zároveň uvidíš i stav uhlíkov a statora.

[upravil dne 3/9/10 pastorek]

Odesláno

Děkuju za rady a ochotu. Problém jsme nakonec vyřešili.Starter je po poloviční repasi,ale i tak nefungoval.Nakonec byl problém v ukostření motoru. Tohle by mně osobně nikdy nenapadlo. Takže opět se svým lvíčetem jezdím :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...