-Danny26 Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Ahoj lidičky. Potřeboval bych radu kolem startéru. Při zátěži mi Pastorek vyhazuje až na doraz, ale motorek jde hrozně z tuha a nedokáže nahodit motor. Když startér vytáhnu a napojím jej pouze na baterku, tak vše šlape jako nové. Spínací skříňka startéru,jak ji v servise nazvali je vyměněná. Poraďte prosím. [upravil dne 2/9/10 -Danny26] [upravil dne 3/9/10 -Danny26] Citovat
misacekk Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Zdravím měl jsme něco podobnýho ale mě občas vůbec netočil startér a jen to cvakalo a občas to zas fungovalo normálně a když jsem vyndal startér tak byl v pohodě i rozebranej jsem ho měl a v poho a zkusil jsme tam jinej co jsem měl doma taky ok a když jsem to tam dal tak zas to blblo tak 3 startér ven a zkouknout znova a zas zpět a pak jsme si vzal jen kabel a ten jsem si natáh k baterce a zkusil nastartovat a už to fungovalo tak jsem natáhl novej kabel od spínačky ke startéu na kontakt 50 a do dneška v poho Citovat
-Danny26 Odesláno 2. září 2010 Autor Odesláno 2. září 2010 Díky za radu. Vyzkouším to a dám vědět jak to dopadlo. Citovat
pastorek Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Prípadne... Vo vnútri je satelitná prevodovka, môže byť poškodená. Citovat
-Danny26 Odesláno 3. září 2010 Autor Odesláno 3. září 2010 Pro pastorek: Dá se nějak poznat, že je ta převodovečka vadná? Koukají z ní tři ozubená kolečka? Citovat
pastorek Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Myslím že jedine po rozobratí. V podstate po demontáži dvoch dlhých skrutiek na bokoch statora sa štartér rozdelí na dve polovice a je vidieť tá prevodovka. Väčšinou je temer nesmrteľná ale už som videl i komplet suchú a skorodovanú. Pri tomto probléme je asi najrozumnejšie štartér rozobrať, vyčistiť, namazať a zložiť. Predpokladám že bude problém iba v tom. Zároveň uvidíš i stav uhlíkov a statora. [upravil dne 3/9/10 pastorek] Citovat
-Danny26 Odesláno 3. září 2010 Autor Odesláno 3. září 2010 Děkuju za rady a ochotu. Problém jsme nakonec vyřešili.Starter je po poloviční repasi,ale i tak nefungoval.Nakonec byl problém v ukostření motoru. Tohle by mně osobně nikdy nenapadlo. Takže opět se svým lvíčetem jezdím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.