Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sháním info o délce kufru při složených sedadlech ...

když se složí sedadla, je ložná plocha rovná ?

kolik má ta plocha délku ?

díky za info ...

hledám ekvivalent ke 406 kombi a ta má 210cm a rovnou plochu ...

Odesláno

jj přesně jsi pochopil proč se ptám :-) je úsměvné vidět ty udivšné výraz ylidí když vylezěš ráno z kufru krásně vyspaný a v ostatních autech spí zalomení na sedačce :-D

Odesláno

jak ti funguje NAVI , je to srovnatelné s tomtomem apod?

má to krom NAVI jiné využití ? Lze sledovat DVD (lze odblokovat aby šlo za jízdy?)

díky

[upravil dne 1/9/10 ajsik]

Odesláno

Taky v kufru běžně na srazech co jezdíme ve dvou spíme....a v poho....ale nemám 2m10.....406 byla přes kufr o něco delší.....měl sem i 406 combi tam můžu osobně porovnat

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Taky v kufru běžně na srazech co jezdíme ve dvou spíme....a v poho....ale nemám 2m10.....406 byla přes kufr o něco delší.....měl sem i 406 combi tam můžu osobně porovnat

Otec má 406tku a právě občas si jí půjčím a je to k nezaplacení ... proto chci 407čku (406 je už moc stará) a zjištuji jak to je s kufrem ;-)

taky nemám 210cm :-D , mám 180 takže v pohodě mi bude stačit i 407 a k tomu proskleá střecha a koukat na hvězdy ...

[upravil dne 1/9/10 ajsik]

Odesláno

Vše se odvíjí co za rádio budeš mít.....RT3 , RT4 , RT5 atd atd.....každé umí něco jiného a Navi může být taky jiné dle rádia a sowtu.......Tomtoma sem nikdy neměl....jen Mio......každá má své plusy a mínusy

Odesláno

Nezáleží od roku.......RT3 ani 4 neumí přímo přehrávat DVD....RT5 jen některé dle sowtu.....a oblok obrazu za jízdy jde u všech......co když budeš mít rádio RD4 to navi nemá vůbec......

Odesláno

Nezáleží od roku.......RT3 ani 4 neumí přímo přehrávat DVD....RT5 jen některé dle sowtu.....a oblok obrazu za jízdy jde u všech......co když budeš mít rádio RD4 to navi nemá vůbec......

aha tak z toho jsem zmaten ... myslel jsem že RT3 je už dávno minulost ...

no asi to nebudu hrotit, jde to pak předělat třeba na RT5 ?

Odesláno
Původně zaslal: ajsik

aha tak z toho jsem zmaten ... myslel jsem že RT3 je už dávno minulost ...

no asi to nebudu hrotit, jde to pak předělat třeba na RT5 ?

Za 35 t jde i na RT5

Odesláno

ještě dotaz, 22.62 PP2000 mi 2007čku 407 načte bez problémů ?

na co se mám při diagnostice podívat, dá se nějak korekce vstřikovačů použít k rozpoznání zda-li je nějaký ve špatném stavu ... ? když tak SZ pokud bys měl na mě chvilku ... chci tu 1,6HDi ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...