Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

.. ale řeknu to jinak když už sem si to zboží (sání) ZAPLATIL tak očekávám že ho i dostanu a neznamená to že si ho nechám nebo že si ho vystavim nebo jak říkají vaše chytré palice namontuju do huyndaie :)

Odesláno

Honza: bohuzel to je nejaky na pi.... obchod, komunikace nulova , na strankach maji napsane ze volat se jim tam ma od 4 do 7 odpoledne bylo volano nikdo nebral posledni 2 dny , jeste jim tam psala znama primo mail nemecky vcera tak jsem zvedavy !!!

Kazdopadne z toho obchodu uz nikdy vic , od zacatku maji casu dost !!

Odesláno

Na picu obchod , nedovolas se nedopises jak me naserou tak si udelam vyjizdku s kamosem do Nemecka ! s nima je komunikace takove ze jednou za 2 tydny ti odepisou na mail uz od zacatku !

Maximalne vam rozeslu prachy ti co spechaji a ti co si jeste chvili pockaji tak se uvidi jestli to je na ceste nebo jak !!

Odesláno

Takovýhle obchody jsou problémový, nikdy nemáš jistotu že to dorazí/v jakym stavu a nebo jestli vůbec. Proto já nakupuju jen na tej ebayi - tak díky bohu ten \"buyer protection\" program funguje, už kolikrát se mi vracely peníze.

No tak každopádně ať to dobře dopadne.

Odesláno

Protoze pres ebay by mi tam nedal tu cenu !! ale kamos mi dneska volal ze sousedka co se jim porad snazi dovolat a psala jim tam mail nemecky tak dostala konecne nejakou odpoved takze pockam jeste jak mi to preposle !!

Odesláno

Určitě to vyjde :papa

Jinak muj Peugeotek má na vánoce nové chromované ventilky a celé uložení těhlic :D- bude je mít pod stromeček....:roker

Odesláno

Tak panove mame tady konecny vysledek , nevim cim to je ale proste tato firma komunikace na ho.... to uz jsem psal vyse navic jsem konecne dostal email od nich jak jim psala znama nemecky co a jak !!! Nevim cim to slo ale kazdopadne to k nam ani podruhe neprislo , tentokrat meli adresu k tatikovi na firmu kde porad nekdo je ucetni mamina nebo nekdo jiny tak jsem rad aspon za to ze poslali prachy zpet !! Omlouvam se vsem , ale bohuzel to nedoslo ani podruhe!!

Do konce tydne vam poslu prachy zpatky na ucet !!!

Vanocni darecek bohuzel nebude : /

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...