jadek Odesláno 5. říjen 2010 Autor Odesláno 5. říjen 2010 no jo taky se tesim, ale bojim se ze se mi tam nevejde :/ Citovat
Rick-MX Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 super ...a jeste bys nas mohl potesit tou cenou u ty lepsi varianty Citovat
Cardaaa Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 toho se neboj 1.4 má místa v m. prostoru dost:papa mrkni u 16 jak je ten prostor nacpanej motorem a stejně se tam vejde:D Rick-mx: souhlas, sem natěšenej jak malej kluk:D Citovat
H.o.n.z.a Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Jak ktera 1.4 pokud ti jde ten předehřivač vzduchu či co to je ze svodu tak tam je dost malo místa taky mam obavu že mi to tam nevejde ale snad se to nějak připevní. Citovat
jadek Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 no mne jde o to, že mam o dost vetsi baterku nez je klasická.. je dost siroka a pochybuju ze tam pujde dat na štorc .. :/ Citovat
Jeny Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 předehřívač bude muset jít stejně ven a s tou baterkou by to mohl být problém. Citovat
H.o.n.z.a Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 No jo ale ve svodech bude dira dat tam potom nějaky kus plechu nebo něčeho jak pujde ven ten předehřivač? Citovat
Cardaaa Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 to jadek: jestli máš stejnej motor jako ja, jako že myslím že jo tak tam žádnej předehřívač nemáš ten byl myslím na jednobodech to H.O.N.Z.A: žádnou díru ve svodech mít nebudeš, vzduch ti v sání určitě neohřívaji přímo vejfukový plyny kluku, to není turbo aby to bylo napojený je to jen kus plechu nad svodama, ze kterýho je udělanej nátrubek, na ten je pak nasazená trubka která vede do sání Citovat
jadek Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 cardaa: ted nevim jak to myslíte ... Mám prostě velkou baterku, tak nevim jestli se mi to tam vejde to sání, ale uvidíme Citovat
Jeny Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 tady je ten plech s předehřívačem na svody Citovat
jadek Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 tak predehrivac teda nemám jen ten plech .. Citovat
Cardaaa Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 no vidíš.. a tu baterku z traktoru hoď někde do kopřiv a dej tam velikostně tu co tam má bejt a sání se ti tam vejde:D Citovat
jadek Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 to fakt nemám, jeste na novou baterku ... .. Citovat
Jeny Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 taky teď budu kupovat novou baterku (ta stará měsíc po záruce klekla:fnuk) Citovat
BiFF Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Porad cekam na odpoved maji tam hodne casu :/ Citovat
H.o.n.z.a Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 tak tady ten předehřivač nemám tak to bude něco jineho už jsem se dival a prostě když to oddělam tak budu mít diru ve svodech.Jak budu u auta tak to vyfotím. Citovat
Rick-MX Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 To Honza - ty určitě mysliš EGR ventil.... ten klidně sundej a pod tu přírubu co je na svodech udelej plisek stejnej jak je priruba na ventilu, akorát bez díry, přišroubuj to tam a jezdi Citovat
H.o.n.z.a Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 To Rick-MX a neuškodim tomu nějak jsem na to lama ? Citovat
Fr3sh Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 ja to takhle mam rok...a navic to neni egr ventil ale vyveva ktera zene do vyfuku vzduch aby se ohral katalyzator a a lambda na provozni teplotu co nejrychleji egr 1.4 motory nemaji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.