Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Počkej vývěva na to aby hnala vzduch do vyfuku aby se rychleji ohral kat a lambda....nechapu...Snad aby se rychlej ohral kat a lambda je tzv. sytic ne ? auto si za studena samo navolý bohatší směs....a pokud vím tak vývěva je u aut s dieselovými motory kvůli tomu, aby vytvářeli podtlak pro posilovač...protože u naftaku nejde brat podtlak ze sání....

PS : nic to neudělá...já mám na rok 2001 a ty už ani nic takovýho neměli :)

Odesláno

Ja tam mám to co řika Fr3sh mame stejny motor dival jsem se na jeho vlakno.Tak že to normalně jenom odšroubovat dat tam pech a nikde jinde nemusím nic rušit nic dalšiho ? jen od toho prostě odpojim tu hadici co ktomu vede sundam tu přirubu,dam tam plech a hotovo ?

Odesláno

Tak a je to tu!!!!

Takze panove potvrzena cena je 30 Eur za kus aji s dopravou do CR + po cr dame 150,- za dopravu!!( je v tom schaneni beden izolepa apod)

Cislo meho uctu je 204024346/0300 poslete tam 900 kc nejlepe o vikendu at to v utery je na ucte a muzu jim to okamzite preposlat!!!

Zatim zdar

Odesláno

Dneska vecer to zkontroluju co od koho prislo a dam vedet !!

Takze dosli prachy od techto lidi

nemeda

rick-mx

h.o.n.z.a

jeny

rex

vojta.kr

jadek

zatim jedine nedosli od cardy tak se pocka jeste na nej a uz jim to tam preposilam!!

[upravil dne 12/10/10 od BiFF]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...