pumik Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Dobrý den všem, do P 206, 1.4, 5dv., r.v. 2006, jsem nainstaloval misto originalniho radia nove, Sony. Kabely jsem nechal zapojene tak, ze cerveny a zluty drat jsou prohozene - tedy dle navodu pro verzi, kdy je spinany zdroj napajeni. Deje se ale nyni zajimavy jev, ktery mi samozrejme dost vadi: kdyz zapnu elektriku v aute, nabehnou normalni hodiny v aute na displeji na palubce, jako driv. Kdyz ale zapnu radio, tak hodiny zamrznou na soucasnem case, a dokud radio a elektriku uplne nevypnu a nezapnu znovu, jsou po celou dobu provozu auta hodiny zamrzle na tomto case. Nevite nekdo v cem by mohla byt bota? Radio funguje normalne, jen ten cas... Diky za kazdou radu... PS: redukci na ovladani pod volant k tomuto radiu jsem nemel, takze ovladac pod volantem je nyni mrtvy, ale s tim jsem pocital - redukci casem doinstaluji. Citovat
shark734 Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 a dal si si cez diagnostiku odhlasit to origo radio? ak nie tak to moze byt pricina Citovat
HonzaZ Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Zrovna teď mě napadlo to samé - odhlásit. Jedině ještě co mě napadá, zda to radio po přehození nezatěžuje napájení datové lajny. To bych ale musel vidět zapojení. Dej VIN. [upravil dne 30/8/10 HonzaZ] Citovat
pumik Odesláno 30. srpen 2010 Autor Odesláno 30. srpen 2010 Bohuzel nenechal, jsem v tom amater a nic takoveho me nenapadlo. Znanema to, ze musim do servisu se starym i novym radiem? A udelaji to i v nejakem ne-Peugeotovskem? DIky za tipy, chlapi! Citovat
HonzaZ Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Nemusíš tam mít žádné radio. Jenom se to napíchne na diagnostiku a odhlásí se radio. Udělá ti to každý kdo má origo peugeot diagnostiku. Citovat
pumik Odesláno 30. srpen 2010 Autor Odesláno 30. srpen 2010 Tak dekuji vsem za pomoc a odpovedi, bude to pravdepodobne toto, takze hned zitra zajedu za svym servisakem, ze by mi s tim pomohl. Jeste jednou diky a pardon za amaterske dotazy.. Citovat
HonzaZ Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Žádné omluvy, od toho tady toto fórum je:papa. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.