Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den všem,

do P 206, 1.4, 5dv., r.v. 2006, jsem nainstaloval misto originalniho radia nove, Sony. Kabely jsem nechal zapojene tak, ze cerveny a zluty drat jsou prohozene - tedy dle navodu pro verzi, kdy je spinany zdroj napajeni.

Deje se ale nyni zajimavy jev, ktery mi samozrejme dost vadi: kdyz zapnu elektriku v aute, nabehnou normalni hodiny v aute na displeji na palubce, jako driv. Kdyz ale zapnu radio, tak hodiny zamrznou na soucasnem case, a dokud radio a elektriku uplne nevypnu a nezapnu znovu, jsou po celou dobu provozu auta hodiny zamrzle na tomto case.

Nevite nekdo v cem by mohla byt bota? Radio funguje normalne, jen ten cas...

Diky za kazdou radu...

PS: redukci na ovladani pod volant k tomuto radiu jsem nemel, takze ovladac pod volantem je nyni mrtvy, ale s tim jsem pocital - redukci casem doinstaluji.

Odesláno

Zrovna teď mě napadlo to samé - odhlásit. Jedině ještě co mě napadá, zda to radio po přehození nezatěžuje napájení datové lajny. To bych ale musel vidět zapojení. Dej VIN.

[upravil dne 30/8/10 HonzaZ]

Odesláno

Bohuzel nenechal, jsem v tom amater a nic takoveho me nenapadlo. Znanema to, ze musim do servisu se starym i novym radiem? A udelaji to i v nejakem ne-Peugeotovskem? :(

DIky za tipy, chlapi!

Odesláno

Tak dekuji vsem za pomoc a odpovedi, bude to pravdepodobne toto, takze hned zitra zajedu za svym servisakem, ze by mi s tim pomohl. Jeste jednou diky a pardon za amaterske dotazy.. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...