alternativ Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 Ahoj vsichni. Chtel bych vsechny varovat pred podvodnici, ktere jsem hloupe naletel a ktera se predstavuje jako Marta Kowalova z Karlovych Varu (Martickaaaaa@email.cz), ale doopravdy je to Jan Kowal z Karvine. Nabizel k prodeji HTC Desice za podezrele nizkou cenu, pry vyhra v soutezi. Chtel zalohu a kvuli rychlosti navrhl platbu pres ucet na Tipsportu. Zalohu jsem zaplatil, pak jeste napsal, ze zasilka byla odeslana, ale prej ztratil trackovaci cislo na PPL. Potom uz nekomunikuje. Vzdycky jsem se divil lidem, co takhle naleteli a ted jsem naletel sam.Holt zivot je dobry ucitel. Kdyz jsem koukal na nepoctivci.cz, tak nejsem prvni poskozeny timto smejdem. Otazka na Karvinaky, je nekdo z okoli ulice Kosmonautu cp. 533? Pan \"obchodnik\" by tam mel bydlet. Diky. Citovat
alternativ Odesláno 26. srpen 2010 Autor Odesláno 26. srpen 2010 Ja myslim, ze trestne by to bylo az od 5000 kc a tolik to nastesti nebylo. Takze jedine, kdyby do toho sli i ostatni poskozeni. Nejvic me ke koupi zlomilo to, ze mi poslal i fotku, jakou jsem presne chtel a bylo videt, ze jej opravdu ma. Spise me laka se k nemu stavit a kamaradsky jej pretahnout zeleznou trubkou pres ksicht. Citovat
alternativ Odesláno 26. srpen 2010 Autor Odesláno 26. srpen 2010 To ThorR: ja jsem pro, ale nedrive si musim overit, ze tam opravdu bydli. Pokud jo, tak uz to neni problem. Citovat
ThorR Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 Tak zase tak daleko to nemas, jinak je lepsi ho podat i sam, uz na nej mohl nekdo jiny podat a cekaji kolik lidi se ozve a muze to presahnout 5tis kc [upravil dne 26.8.2010 ThorR] Citovat
bazant Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 ja mam kamaradku hned vedle ulice kosmonautu a obcas tam jsem...jak mam postupovat dal?) Citovat
MirasCC Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 Ojé, to zas vypadá na přehlídku místních drsoňů, co by lidi na potkání mlátili trubkama do hlavy Ale to, vždyť je to normálka, ne? Citovat
alternativ Odesláno 27. srpen 2010 Autor Odesláno 27. srpen 2010 MirasCC: neboj, nejdrive si overim, zda tam opravdu bydli a az pak jej utlucu bazant: jen by me zajimalo, zda na te ulici opravdu bydli Jan Kowal, nic vic. dik. Citovat
bubakkaja Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 Mrkni na vypis z katastru a uvidis.Teda pokud je ten byt jeho. Tak jsem se dival a bud je to od Rpg nebo od nejakeho soukromnika.Zalezi ve ktere casti Karvine to je.Takze nic. [upravil dne 27.8.10 bubakkaja] Citovat
bazant Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 budu tam za 2 tydny tak se ti muzu podivat Citovat
alternativ Odesláno 27. srpen 2010 Autor Odesláno 27. srpen 2010 bubakkaja: diky za nahlednuti! bazant: to bys byl hodny! Citovat
kujon106 Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 Trubku nebrat, to by tě těch \"pár korun\" mohlo přijít ještě celkem draho. Ale stavit se tam proč ne, alespoň uvidí, že víš o koho jde a třeba vyměkne. Když ne, tak PČR, atd. Citovat
alternativ Odesláno 28. srpen 2010 Autor Odesláno 28. srpen 2010 Jasne, zas takovy magor nejsem. Je mi jasne, ze by pak z toho sporu vysel ten vsivak jako vitez, ale na druhou stranu ani o praci nasi policie si nedelam nejake iluze... Citovat
alternativ Odesláno 2. září 2010 Autor Odesláno 2. září 2010 Tak zatim se z nepoctivci.cz nikdo na hromadne trestni oznameni neozval:nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.