Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsichni.

Chtel bych vsechny varovat pred podvodnici, ktere jsem hloupe naletel a ktera se predstavuje jako Marta Kowalova z Karlovych Varu (Martickaaaaa@email.cz), ale doopravdy je to Jan Kowal z Karvine. Nabizel k prodeji HTC Desice za podezrele nizkou cenu, pry vyhra v soutezi. Chtel zalohu a kvuli rychlosti navrhl platbu pres ucet na Tipsportu. Zalohu jsem zaplatil, pak jeste napsal, ze zasilka byla odeslana, ale prej ztratil trackovaci cislo na PPL. Potom uz nekomunikuje.

Vzdycky jsem se divil lidem, co takhle naleteli a ted jsem naletel sam.Holt zivot je dobry ucitel. Kdyz jsem koukal na nepoctivci.cz, tak nejsem prvni poskozeny timto smejdem.

Otazka na Karvinaky, je nekdo z okoli ulice Kosmonautu cp. 533? Pan \"obchodnik\" by tam mel bydlet.

Diky.

Odesláno

Ja myslim, ze trestne by to bylo az od 5000 kc a tolik to nastesti nebylo. Takze jedine, kdyby do toho sli i ostatni poskozeni.

Nejvic me ke koupi zlomilo to, ze mi poslal i fotku, jakou jsem presne chtel a bylo videt, ze jej opravdu ma.

Spise me laka se k nemu stavit a kamaradsky jej pretahnout zeleznou trubkou pres ksicht.

Odesláno

Tak zase tak daleko to nemas, jinak je lepsi ho podat i sam, uz na nej mohl nekdo jiny podat a cekaji kolik lidi se ozve a muze to presahnout 5tis kc

[upravil dne 26.8.2010 ThorR]

Odesláno

Mrkni na vypis z katastru a uvidis.Teda pokud je ten byt jeho.

Tak jsem se dival a bud je to od Rpg nebo od nejakeho soukromnika.Zalezi ve ktere casti Karvine to je.Takze nic.

[upravil dne 27.8.10 bubakkaja]

Odesláno

Trubku nebrat, to by tě těch \"pár korun\" mohlo přijít ještě celkem draho. Ale stavit se tam proč ne, alespoň uvidí, že víš o koho jde a třeba vyměkne. Když ne, tak PČR, atd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...