Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Konektor vstr.cerpadla Epic edit:20.6.11 spotreba 5.8l/100km

Recommended Posts

Odesláno

Menia sa medene podlozky.Da sa kupit v autotechne(obchody na diely)moment neviem, ja osobne som nikdy nepouzil momentovy kluc.

Comm- to s tym stavom veci mas pravdu.Ja som kupil volvo.A hned vsetky veci vymenene,nove vstreky cerpadlo + nastavenie atd.Auto malo spotrebu 5,3l/100km. takze stav veci je moc dolezity:-)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Zdravím ťa comm!Premeral som piny na čerpadle,a výsledky sú zarážavé.Tie prvé hodnoty sú tvoje,tie druhé žial moje!

2 a 3 239 Ohm-239 Ohm

2 a 4 290 Ohm-284 Ohm

2 a 5 339 Ohm-337 Ohm

2 a 6 3,41 kOhm-1.55 kOhm

3 a 4 51 Ohm-57 Ohm

3 a 5 103 Ohm-111 Ohm

3 a 6 3,17 kOhm-1,32 Ohm

4 a 5 50 Ohm-57 Ohm

4 a 6 3,11 kOhm-1.27 kOhm

5 a 6 3,16 kOhm-1,32 kOhm

Tu chcem upozornit ze meranie prebehlo pri teplote 26 stup.

Pin 12 je spolocny pre piny 13,11,10,9 kde je odpor 31 ohm az 31,5 ohm. (napr. 12 a 13=31 ohm az 31,5 ohm)-Tu 34Ohm

Pin 7 a 8 su kalibracne odpory. Tu je mozne ze budu rozne hodnoty tu by bolo dobre keby ste napisali aj typ cerpadla.

R8640A051A

118878 BRF tu mam kalibracny odpor 1,277 kohm-Tu408Ohm

Odesláno

zolco ked tecie tak staci iba pretesnit nic viac by som snim nerobil. Len pri demontazi si treba davat pozor na kabel kterej ide do cerpadla. Uz ma taky hodne za sebou a ma tendenci se lamat(izolace).

Jo mozna ti to vydrzi mozna ne ja to robil v breznu(marec).

• O 2 týdny později...
  • O 11 měsíců později...
Odesláno

Zdravím ,mám taky epica a začalo mě z něj kapat nafta,ale auto normalně jezdilo a startovalo.Tak jsem cerpadlo vyndal a zavezl do Zabřehu přetěsnit,tam odtud mi volali že čerpadlo nemužou natlakovat,že snímač rotoru je nefunkční.Takl jsem si čerpadlo vzal nazpět a doma zjistil že na konektoru je pin2 vylomené.A chtěl bych se zeptat da se to nějak opravit?

Díky moc za jakoukoli radu

• O 3 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Mám takový malý dotaz... Začalo mi zlobit auto (XM 2,1TD/80 kW P8C) s Lucasem... Z ničeho nic se začalo stávat to, že za vysloveně studeného motoru a zahřátého motoru mi poškubává motor. Je to v cca 50 ot./min. Když se zahřívá, tak to lítá cca od 600 do 1100 ot. s tím, že to klidně i zdechne... Mám strach, že to bude čerpadlem, jelikož jsem jej nechával minulý rok (před cca 20 tisíci km) opravovat (zde vyfocený vyštíplý čep z vačky předvstřiku) a přetěsňovat... V naftovém filtru mám zas špony, ale nejsem si jist, jestli to ještě nejsou pozůstatky z nádrže, byť jsem ji po opravě minulý rok vyčistil (vybral šponky kam jsem dosáhl přes otvor po sacím koši) spolu s tělem naftového filtru.

Na zpátečku jsem nainstaloval zatím ten průhledný malý palivák z motorky, abych viděl, jestli se tam budou chytat šponky a nebo poletí bubliny... Šponky tam zatím nejsou (asi 50 km od instalace), jen jsem si všiml, že při zvýšených otáčkách mi do toho lítají cca 1 až 2 za 5 sekund takové pidibublinky (špatně registrovatelné pohledem), což si myslím, že není normální. Do čerpadla ani stopa po bublinkách, nafta nepadá... Při studeném startu (odstávka cca 8 - 9 hodin) se palivo velmi mírně ve zpátečce zpění (tzn. v horní části zpátečkového filtru okolo \"nevyhnatelné\" bublinky se objeví mnoho pidibublinek, které časem zmizí... Před čerpadlem ani ťuk po bublinkách nebo pěnění)... Auto jinak jede jak drak, spotřeba je taky v dobrá... (cca 6 - 7L/100 km při jízdě cca 50:50 město:mimo město) Co by to sakra mohlo být? Z tohohle čerpadla začínám být nešťastný... Ptám se, jestli mám začít připravovat kudlu na prasátko... Auto mělo dle předchozího majitele skutečných 230 tisíc (čemuž se samozřejmě nedá moc věřit).

[upravil dne 4/4/13 20:48 od michal88]

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...