Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

www.eurovan2.com v sekci download si ji můžeš stáhnout... Ale pokud už máš ve své RT4 8.11 tak to na 7.11 nepřehraješ. Ani nechápu co by tě k tomu vedlo když 8.11 je nej.

Odesláno

Mám systém RT4 a verzi SW 7.10, na www.eurovan2.com jsem si stáhl instalačky verze 7.11 a 8.11, jenom jsem se zatím neodhodlal k přeinstalaci, nerad bych měl podobné problémy jako colusso. Použil jste někdo instalačky z tohoto zdroje - jsou OK? Jaký je vlastně konkrétní přínos verze 8.11, odstraňuje nějaké mouchy verzí SW řady 7.x, má nějaké nové funkce? Rizikům s instalací z neorginálního CD bych se možná raději vyhnul tak, že bych to nechal na odborníkovi - uvažuji o instalaci češtiny od p. Bartoše z Ostravy (Navigace cesky), který má v ceně i upgrade na SW 8.11 z orginálního CD

[upravil dne 3/9/10 misan60]

Odesláno
Původně zaslal: misan60

Mám systém RT4 a verzi SW 7.10, na www.eurovan2.com jsem si stáhl instalačky verze 7.11 a 8.11, jenom jsem se zatím neodhodlal k přeinstalaci, nerad bych měl podobné problémy jako colusso. Použil jste někdo instalačky z tohoto zdroje - jsou OK? Jaký je vlastně konkrétní přínos verze 8.11, odstraňuje nějaké mouchy verzí SW řady 7.x, má nějaké nové funkce? Rizikům s instalací z neorginálního CD bych se možná raději vyhnul tak, že bych to nechal na odborníkovi - uvažuji o instalaci češtiny od p. Bartoše z Ostravy (Navigace cesky), který má v ceně i upgrade na SW 8.11 z orginálního CD

Ahoj ,jsem taky z Ostravy,chtěl bych to taky udělat,můžeš mi dát kontakt na toho p.Bartoše.Díky

[upravil dne 3/9/10 misan60]

Odesláno

Odkaz byl vložen, ale je zřejmě na fóru považován za komerční reklamu, byl zablokován a nezobrazil se. Jiná pravidla snad porušena nejsou, nejedná se o poskytovatele nelegálního SW. Trochu mě to překvapilo, třeba odkaz na www.eurovan2.com s SW pro RT3,4,5 blokován není. Posláno e-mailem.

[upravil dne 4/9/10 misan60]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...