Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak včera jsem přezouval a všiml jsem si,že na zadních kotoučích je zhruba 5-6mm rantl po krajích...jsou tam užší destičky,takže neberou po celé ploše...auto bylo údajně servisováno jen v autorizovaném servisu...tohle se dělá normálně? :myslim

Jinak nemáte někdo tušení, co se dělá na prohlídce v autorizáku při najetých 150tis.?

• O 2 měsíce později...
  • O 8 měsíců později...
Odesláno

tak co se týče těch hagusů a předních světel co nejsou už moc čirá jsem na tom stejně. Světla vyčistit ničím nejdou, protože ten plast už je nějakej asi sluncem a stářím v háji, i když koukám, že tobě se to nějak podařilo. Poraď čím jsi to dostal do té pěkné podoby? A co se týče barvy na hagusech, tak mám i problém s klikami ve dveřích...prostě barva jde do háje :D

[upravil dne 4/3/12 20:04 od JaraKara]

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Nazdar chlapi,ja som kupil sw-cko presne ako ty iba bledozelene svetlo mierne KO a hagusy totalka a malo iba 112000km...svetlo som rozlestil starou dobrou TEMPO pastou a handrou ktoru vyrabali este za komančov a hagusy som olepil okolo a iba tie zaciatky a konce som jemnuckym smirglom obrusil...rucne... a potom odmastil, 2x nastriekal rovnakou farbou ako ta kovova cast a na to lak a krajsie ako predtym...

• O 2 týdny později...
Odesláno

to JaraKara: jak jsi dopadl se světly krajane?;)

Moral3z: díky :papa

to kvaker: světla jsem nejdřív vzal hodně jemným smirkem,páč tam byly mikrotrhlinky,ty nerozleštím. A pak filcovej kotouč na AKU-vrtačku a TEMPO. Na hagusy se chystám taky,ale plánuju ty konce i začátky sundat a udělat to někde \"v klidu\". Neradb bych si střáíknul auto:bojim

Odesláno

tak světla jsem zatím smirkem nebral, ale jen leštil a leštil a zlepšení veliké jen to není stále úplně ono...ještě se na to chystám, ale momentálně časová tíseň mě to moc neumožňuje :D

Odesláno

ono to stejně časem zajde,si myslím...na nový světla to nemá

jinak tak u mně zrepasován startér a výměna reakčního silentbloku motoru...:roker

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

ano kamínek...takovej malej šmejd mi tam vlítnul od protijedoucíha auta...na skle před spolujezddcem zůstala malá tečka, ale do rána to prasko a rozlezlo se to až na stranu řidiče.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...