Existujuci Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Hra niekto z vas stolny tenis? Aky klub a liga? Ak uz je tu nieco podobne tak sorry. Citovat
Y2K Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 U nas sa hra hodne a aj ma to bavi, ale ozaj nemozem robit vsetko Kamos hra tusim aj zavodne tak sa ho popytam ze co a ako presne Citovat
Existujuci Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: Y2K U nas sa hra hodne a aj ma to bavi, ale ozaj nemozem robit vsetko Kamos hra tusim aj zavodne tak sa ho popytam ze co a ako presne Ved prave to. Uz robim tolko ze obcas treba dostat vsetko z hlavy aspon na dobu treningu. Pomaha mi to. Citovat
Y2K Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 A inak...stol na ping pong bude prve co dovleceme do domu Citovat
Andreww Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: Y2K A inak...stol na ping pong bude prve co dovleceme do domu Asi bych si na něj měl taky někde udělat místo:myslim Je to asi týden zpět, co jsem se díval kolik tak výjde. Já ale hraju jen rekreačně. Citovat
Existujuci Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: Y2K A inak...stol na ping pong bude prve co dovleceme do domu Spravna volba. Ja to mam odzadu.Mam stol(teda stoly v klube) ale nemam dom. Citovat
Existujuci Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: Andreww Původně zaslal: Y2K A inak...stol na ping pong bude prve co dovleceme do domu Asi bych si na něj měl taky někde udělat místo:myslim Je to asi týden zpět, co jsem se díval kolik tak výjde. Já ale hraju jen rekreačně. Stol na ligu ja drahy jak slak. Citovat
Andreww Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Stol na ligu ja drahy jak slak. Na ten jsem se nedíval:D Citovat
Saber Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 ja som hraval kedysi v TT a vcelku ma to este bavii ...sem tam si velmi rad zahram a bavim sa pri tom,,,ono sa to nezda ale je to dost tazka hra Citovat
Existujuci Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: Saber ja som hraval kedysi v TT a vcelku ma to este bavii ...sem tam si velmi rad zahram a bavim sa pri tom,,,ono sa to nezda ale je to dost tazka hra A nechcel by si este hrat ligu? Potrebujem hraca,jeden nam vypadol. Citovat
jozefsv Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 za ziakov 3 roky,nejake tie sutaze.potom som pochopil ze su viac zazrany ludia do tohto sportu a ani nepamatam kedy som to naposledy hraval Citovat
Saber Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: Existujuci Původně zaslal: Saber ja som hraval kedysi v TT a vcelku ma to este bavii ...sem tam si velmi rad zahram a bavim sa pri tom,,,ono sa to nezda ale je to dost tazka hra A nechcel by si este hrat ligu? Potrebujem hraca,jeden nam vypadol. ono to zalezi kde a ako casto ... neni som nejaky profi hrac,ale raketu este drzat viem a teraz som v takom zivotnom rozpolozeni ze by mi to mozno pomohlo ) Citovat
Existujuci Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: Saber Původně zaslal: Existujuci Původně zaslal: Saber ja som hraval kedysi v TT a vcelku ma to este bavii ...sem tam si velmi rad zahram a bavim sa pri tom,,,ono sa to nezda ale je to dost tazka hra A nechcel by si este hrat ligu? Potrebujem hraca,jeden nam vypadol. ono to zalezi kde a ako casto ... neni som nejaky profi hrac,ale raketu este drzat viem a teraz som v takom zivotnom rozpolozeni ze by mi to mozno pomohlo ) Ja idem tiez na zraz do Vlckoviec,tak mozeme tam dat rec,co a ako. Citovat
Saber Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 ok velmi rad by som tam isiel tak otom pokecame a uvidi sa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.