Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek 306

může se stát že ti hodně rychle zežloutne sklo, ty 100W bych určitě nedával, to je moc si myslim

ja nemam sklo mam plast:myslim´no ale h1 mam v čočce tak newim jestli to mam vymenit nebo to tam nechat:myslim

Odesláno

ja ked som si kupoval ti elty H3 do hmloviek tak tam mali aj tie iste H3 v 100 wat, bolo na nich výslovne že nie su homologované, dokonca na krabičke bola hrdá nálepka hlásajuca \"100% illegal\"...aj negatívna reklama je reklama :D

100 wat by som nedával, určite nie su moc priatelské k parabolám svetlometu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ericce : pozerám že watáž majú tie žiarovky zvýšenú z 55w na 85w a sú aj dokonca 100w čo na to parabola svetla a kábeláž ??? Lebo tieto žiarovky so zvýšenou watážou vyprodukujú viac tepla a to nie všetky svetlá zvládnu teda hlavne nie tie čo majú plastové sklá sú celé z plastu :D a ešťe ža ako svietia v noci a za dažďa, Vďaka za odpoveď :papa

Odesláno

ne ne já jsem měl 55W a kupoval jsem u kamaráda, který delá v servisu. odporučil jsem zlou stránku, promiň. dej si do googlu hledat: Narva Range Power White 4100 K 55W. v daždi jako každé cool blue žárovky, ale řekl bych, že asi ze všech jsou tyhle na tom nejlépe, ale to jen můj názor, ale vypadají na pohled úžasne fakticky jako xenón, ale samozřejme svit na ceste se xenónum nevyrovná

Odesláno
Původně zaslal: Ericce

ne ne já jsem měl 55W a kupoval jsem u kamaráda, který delá v servisu. odporučil jsem zlou stránku, promiň. dej si do googlu hledat: Narva Range Power White 4100 K 55W. v daždi jako každé cool blue žárovky, ale řekl bych, že asi ze všech jsou tyhle na tom nejlépe, ale to jen můj názor, ale vypadají na pohled úžasne fakticky jako xenón, ale samozřejme svit na ceste se xenónum nevyrovná

nazdar nemas nahodou niejake foto jak to svieti ? hladam niejake alternativne svietenie namiesto xenonov

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...