Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

hudy> Ještě jedna věc - já si stejně myslim, že by se to prodávalo dost dobře (a prodává) i bez ohledu na to jestli bude/nebude update na 2.2. Normálnímu uživateli to je šumák a geek bude věřit jejich vyjádření, že update bude :) Celkově je ten wildfire dle mého bomba v poměru cena/výkon - za necelou 5ku máš Desire v menším, kompaktnějším, balení (což hodně lidí včetně mě ocenilo), sice s horším disp, nicméně zase s větší výdrží.

Odesláno
Původně zaslal: Mojo2

iPhone a vse musis platit atd... ani nahodou a o cene nemluve

Co treba platim? Aplikace? na iTunes jich je mraky free, co dalsiho? Trafik na net? Nebo nechapu ...

Ja mam iphona za 5000, co mas ty?

:xvul

Odesláno

Hehe, ten díl simpsonů je boží :D

Co se produktů od Applu týče, tak osobně nemám nic proti. Jsou to veskrze ryze originální výrobky, dneska už nadprůměrné kvality s velkym důrazem na funkčnost a hlavně jednoduchost. Steve je marketingovej génius a proto si taky může dovalit u těhle produktů nastavit tak vysokou cenu při faktu, že to lidé kupují :) Já osobně bych se musel nechat zavřít do blázince, když bych za telefon \"vyhodil\" 20k kč.

Předevčírem jsem měl půjčenej iPad a musim říct, že bych si dokázal představit že bych to používal i přes to, že mi nikdy tablety k srdci nepřirostly. Nicméně rozhodně né za tu cenu za kterou se to prodává.

Odesláno

kujon106: souhlas, ja bych za to plnou cenu nedal, proto jdu cestou stredniho veku,, kupuju to co uz neni in, ted mam jen 3G, a chystam se na 3GS, novy 4G je sice krasny, ale stale drahy, takze leda by me tmobile ukecaval at u nich zustanu, a dal mi nejakou slevicku :)

Kazdopadne mam telefon po jailbreaku, coz je v techto dnech uz legalni, takze mam pristup i do cydie, coz je plne dobrych aplikaci zadarmo.

Odesláno

No ja od Applu jen Ipod Touch 2G , vzdy v pohode, ale ted po aktualizaci softu na 4 je to nejak naprd. Obcas se sekne, zacalo mi blbnout i propojeni s Nike Pod, nejaky divny:(

Odesláno

Čágo pořídil jsem si HTC Wildfire jsem s nim nad míru spokojen (doted jen chytrý nokie :D )jen mě trápí že si nedokážu změnit melodii na budíku za nějakou svojí poradí někdo dík

Odesláno

tak me napada, kdyz si ten tel objednam treba u T-mobile pres eshop, tak to dorucujou pouze ceskou postou. Nevite jestli se na poste da balik zaplatit kartou?

Odesláno

mam samsung GALAXY S s androidem a jsem nadmiru spokojeny,udajne ma byt jeste lepsi nez iPhone,ale to neposoudim,protoze jsem ho nemel. a 2.2 Froyo urcite bude:o)

android je zatim nejlepsi OS co jsem mel v telefonu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...