Mojo2 Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 ahoj, uvazuju o novem mobilu a chtel bych se zeptat na zkusenosti s androidem, zatim mi v oku zustal HTC wildfire Citovat
jamad Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 osobní zkušenost s ním nemám, ale má ho známý a je nadmíru spokojený, funkcí plno a hlavně velice kvalitní zpracování a dobré ovládání Citovat
hudy Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Me az doslouzi HD2, tak zrejme taky prejdu na Androida. Po par letech na WM a ted az nastoupi WP7 /ktere me odpuzuje/. Jinak HTC wildfire je spis trosku low model, spis bych ti radil treba se zamerit na \"\"HTC Desire\"\", to uz je o necem jinem! Osobne Anroid taky uz zkousim, i kdyz ne zrovna origo Android tlf. Zrovna ted se me do HTC HD2 bootuje posledni build stazeny z XDA a i na tlf s WM slape velmi dobre a svizne. Citovat
bubakkaja Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 No ja myslim ze qvga displej je docela malo.Ja sice ted nevim kolik stoji ale pokud chces androida proc nekoupit Vodafone 845 ma sice taky jen qvga ale byl v Avizu uz za 2600 uplne novy. Citovat
Mojo2 Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 vodafone 845 se mi proste nelibi, ma stejnej displej, procesor atd... ale min pameti a vzhledove se mi proste nelibi desire je hardwarove nejlepsi, ale taky uz hodne velky skoro jednou tak drahy... Citovat
hudy Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 No Desire zas tak velky neni, to me HD2 je velky. Nebo Dell Streak je velkej. Sice je drazsi nez Wildfire, ale pokud si chces nechat tlf nejakou dobu, tak je koupit lepsi jak SW , tak i HW! A navic jakozto \"dvojce\" Nexusu One bude mit vzdy update s Nexusem jako prvni! Na ostatni tlf se pak muze cekat i nekolik mesicu a kazdy update tlf jeste vylepsi! Ted ma Desire treba uz Froyo 2.2 a Wildfire ma max. Eclair 2.1 a update muze trvat dlouho, bo je to spis low-end Android. A google tvrdi, ze Desire je treba s verzi 2.2 az 5x rychlejsi. To ja si zrejme pockam na Desire HD, vsak jsem uz zvyklej na cihlu a treba uz tam bude Android 3.0, ktery by mel byt koncem roku a ten uz prave bude ty lepsi Androidy, tak pocitam, ze takovy Wildfire ho zrejme nikdy nedostane, ptz po SW strance ho nebude stihat! No trosku jsem se rozepsal-) pokud do Androida pujdes, urcite neprohloupis. Na Marketu jsou statisice free aplikaci, samozrejme muzes si i ty lepsi zakoupit. A hlavne abys mel email na \"gmail\" kvuli synchronizaci kontaktu, kalendare atd. Ja mam treba kvuli memu zkouseni Androida na klikni.cz . Citovat
h4wk3y Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 ja teda nedam dopustit na iPhone... ale co vim od kamosu, tak jsou vetsinou s Androidem spokojeni - jak bylo receno, spousty aplikaci a obrovska komunita... asi neni co resit... ale ja doporucuji iPhone Citovat
Mojo2 Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 iPhone a vse musis platit atd... ani nahodou a o cene nemluve Citovat
Chepp Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Mam android jiz od prvniho uvedeni na trh... stale zatim HTC Dream alis G1. Takze sel bych v kazdym pripade do neceho jak je HTC Desire nebo Nexus One kvuli nejlepsi podpore... Kolik chces za ten telefon dat? Citovat
hudy Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Tak to potom asi ten Wildfire. Preci jen HTC ma velkou zakladnu fanousku a vyvojaru. Hodne bys pak nasel tady XDA-Developers Citovat
kujon106 Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Wildfire sem si kupoval předevčírem Měl jsem ho za malinko lepší cenovku, takže nebylo co řešit. A od té doby telefon jen překvapuje. Měl jsem jak iPhone, tak i jednoho z posledních symbianů (nokii E52) a troufám si tvrdit, že Android vítězí. S tim iP (samozřejmě včetně jailbreaku, jinak je iP nepoužitelná hračka alias volající ipod touch) je to skoro rovnaké, v něčem je android (konkrétně teďka budu mluvit o wildfire) lepší, v něčem zase horší. iP má určitě lepší display, o něco lepší ovládání a plynulejší procházení webu. Android má zase více možností customizace, jednoduše přístupné všechny druhy nastavení, více fcí a tohle htc má daleko příjemnější rozměry a můžeš ho mít za zlomkovou cenu iP. Kdyby tě zajímalo něco konkrétně, tak se klidně ptej. Jo a poslední věc - na konec srpna se chystá Wilfire v twist sadě za 4800kč vč. DPH přímo u T-Mobile. Telefon bude samozřejmě neblokovanej, takže bych bejt tebou ještě chvilku s koupí počkal Citovat
Mojo2 Odesláno 21. srpen 2010 Autor Odesláno 21. srpen 2010 jj, o cene u T-mobile vim, takze rozhodne ho nejdu koupit hned, pravda je, ze display je malinko slabsi, a taky je otazka zda na nej bude update na 2.2, kdyz ma procesor ARM6... Citovat
kujon106 Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/virgin-bringing-froyo-to-htc-desire-and-wildfire-in-september-710884 MOBILE:: HTC Desire and HTC Wildfire - great news, we\'re expecting to release OTA updates to 2.2 (Froyo) early Sep .AA http://twitter.com/virginmedia/statuses/21400176328 Citovat
Mojo2 Odesláno 21. srpen 2010 Autor Odesláno 21. srpen 2010 tak to by bylo super, proc teda vsichni tvrdi, ze na ARM6 2.2 nepobezi... Citovat
hudy Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Ja jsem treba psal, ze Froyo 2.2 dostane zadlouho oproti treba Desire, ale dostane. Ale takovy Gingerbread 3.0 uz zrejme nedostane, ptz na nej bude mit zrejme slaby procesor. A samozrejme muze to byt jen obchodni tah, aby lidi kupovali nove vychazejici phony. A navic pro lidi z XDA treba nebude vubec problem vzit build z jineho pristroje a upravit ho pro Wildfire. Citovat
Chepp Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Vsichni taky tvrdily ze na G1 nepojede froyo... a hle kde jsme ted... jsou to jenom reklamni trhy. ram ok, flasch ok, displey nic moc... procak mno... mohl byti lepsi... samsung ma ted dobre hracky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.