Big Tommy Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 zdar nenajde se tu někdo kdo paří cod mw 2?nás je asi 5 a sháníme další lidi jen tak ze srandy zahrát.a co jinak paříte?jestli vůbec:) Citovat
Chepp Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 parim parim.. ale neni cas ale to by tka nevadilo, ale hra mi nedala tolik ze bych si ji mnel koupit. Preji prijemnou parbu. Citovat
Big Tommy Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 Skus multiplayer a budeš mluvit jinak:D Citovat
georgegg Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 jj taky hrávám, ale ted je blbá doba na hraní, spíš v zimě Citovat
Jenda 309 Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 V mulťáku jen ArmA I a II, v singlu většinou RPG. CoD jsem hrával v dobách kdy jsem ještě na PC měl čas Nebo si jdu zastřílet do lesa, to je vůbec nejlepší Citovat
Big Tommy Odesláno 21. srpen 2010 Autor Odesláno 21. srpen 2010 hej tak kdybys mi pučil flintu tak bych šel s tebou a skosíme celej les se snipou mi to de moc dobře:DD Citovat
Wolfik Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 Hraju COD4 MW (klanově). MW2 mám také doma, ale už jsem to přestal hrát. Na původní MW to nemá. Citovat
Big Tommy Odesláno 21. srpen 2010 Autor Odesláno 21. srpen 2010 aha to je škoda 4 sem taky hrál na GP ale 6 mi příde lepší.víc zbraní lepší grafika mapy atd.jen přes steam je to někdy na hovno laguje to a kope jinak pecka.a neprodal bys origo 6 ? Citovat
Wolfik Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Prodat to jde těžko, když je to vázáné na Steam účet a není to má jediná hra na Steamu. Citovat
Big Tommy Odesláno 22. srpen 2010 Autor Odesláno 22. srpen 2010 já vim to je blbý s tim steamem.na wow mě pořád překeávaj kámoši že bych byl platnej hráč ale nechce se mi za to platit pořád a na codu sem vyrost:D Citovat
Chepp Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Kdyz uz tak WoW.... Steam je obcas pretizenej ale je odbre udelanej a hlavne se nemusi platit... Jenda 309: jo a kam chodite strilet.. ja uz chodim tak 6-7let.. ale ted jaski neni kdy a kam... Citovat
dolly1010 Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Já hraju Half-Life 2: Deathmatch (semtam to tam prostřílím ) Ale jinak moc nehraju...zvlášť v létě, když se daj u vody vočumovat baby Citovat
Wolfik Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 WOW jsem zkoušel na free serveru......je to ztráta času. A to mě RPG hry bavěj. Citovat
Jenda 309 Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Původně zaslal: Chepp Kdyz uz tak WoW.... Steam je obcas pretizenej ale je odbre udelanej a hlavne se nemusi platit... Jenda 309: jo a kam chodite strilet.. ja uz chodim tak 6-7let.. ale ted jaski neni kdy a kam... Větčinou po okolních lesích apod, v lese cca 2 km od nás je hluboko v lese zašitý stanoviště na měření radiace a pozorovatelna, na perimetru jsou další tři bunkry, zákopy pro střelce a kulomety, na tanky apod. Takže ideální místo na hru podobnýho typu Mno a pokud by to bylo málo tak ca. 10km na východ zas začíná opevnění z druhý světový a všude po okolních lesích a polích jsou rozesetý řopíky a malinký tvrze Citovat
Chepp Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Jenda: ta kto je dobry... to zavidim.. AS? Citovat
Bohouš Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 wowko jsem začínal na ofiko serveru, ale poté mě kamarádi překecali a jedeme teďka na free serveru od twinstaru........je to zabiják volného času, ale zatím jsem lapen :D Citovat
Jenda 309 Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Původně zaslal: Chepp Jenda: ta kto je dobry... to zavidim.. AS? Jj AS AEG, zatím tak nějak v počátcích, z mýho okolí jsme jen tři, takže nic moc zbraně, zatím tak za 3-4k, ale těším se až bude nějaká delší vícedenní akce Citovat
Jenda 309 Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Původně zaslal: Bohouš wowko jsem začínal na ofiko serveru, ale poté mě kamarádi překecali a jedeme teďka na free serveru od twinstaru........je to zabiják volného času, ale zatím jsem lapen :D Rate? TBC? Ne že bych do toho zabijáka času a všeho chtěl zase jít ale.... Jsem zkoušel i LOTRO, protože jsem za život už pár MMORPG hrál, hlavně elko a hrozně mě ubíjí grind, na škole to ještě šlo, ale teď už na to prostě není čas. Takže kdybch šel hrát něco zas tak jedině něco free s vyšším ratem, pokud možno EN a bez dětí Citovat
Wolfik Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Původně zaslal: Jenda 309 Původně zaslal: Chepp Jenda: ta kto je dobry... to zavidim.. AS? Jj AS AEG, zatím tak nějak v počátcích, z mýho okolí jsme jen tři, takže nic moc zbraně, zatím tak za 3-4k, ale těším se až bude nějaká delší vícedenní akce Další postižený Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.