Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

V mulťáku jen ArmA I a II, v singlu většinou RPG. CoD jsem hrával v dobách kdy jsem ještě na PC měl čas :) Nebo si jdu zastřílet do lesa, to je vůbec nejlepší :)

Odesláno

aha to je škoda 4 sem taky hrál na GP ale 6 mi příde lepší.víc zbraní lepší grafika mapy atd.jen přes steam je to někdy na hovno laguje to a kope jinak pecka.a neprodal bys origo 6 ?

Odesláno

Kdyz uz tak WoW.... :)

Steam je obcas pretizenej ale je odbre udelanej a hlavne se nemusi platit...

Jenda 309: jo a kam chodite strilet.. ja uz chodim tak 6-7let.. ale ted jaski neni kdy a kam...

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

Kdyz uz tak WoW.... :)

Steam je obcas pretizenej ale je odbre udelanej a hlavne se nemusi platit...

Jenda 309: jo a kam chodite strilet.. ja uz chodim tak 6-7let.. ale ted jaski neni kdy a kam...

Větčinou po okolních lesích apod, v lese cca 2 km od nás je hluboko v lese zašitý stanoviště na měření radiace a pozorovatelna, na perimetru jsou další tři bunkry, zákopy pro střelce a kulomety, na tanky apod. Takže ideální místo na hru podobnýho typu :)

Mno a pokud by to bylo málo tak ca. 10km na východ zas začíná opevnění z druhý světový a všude po okolních lesích a polích jsou rozesetý řopíky a malinký tvrze :D

Odesláno

wowko jsem začínal na ofiko serveru, ale poté mě kamarádi překecali a jedeme teďka na free serveru od twinstaru........je to zabiják volného času, ale zatím jsem lapen :D:D

Odesláno

Jenda: ta kto je dobry... to zavidim.. AS?

Jj AS AEG, zatím tak nějak v počátcích, z mýho okolí jsme jen tři, takže nic moc zbraně, zatím tak za 3-4k, ale těším se až bude nějaká delší vícedenní akce :)

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

wowko jsem začínal na ofiko serveru, ale poté mě kamarádi překecali a jedeme teďka na free serveru od twinstaru........je to zabiják volného času, ale zatím jsem lapen :D:D

Rate? TBC? Ne že bych do toho zabijáka času a všeho chtěl zase jít ale.... :D

Jsem zkoušel i LOTRO, protože jsem za život už pár MMORPG hrál, hlavně elko a hrozně mě ubíjí grind, na škole to ještě šlo, ale teď už na to prostě není čas. Takže kdybch šel hrát něco zas tak jedině něco free s vyšším ratem, pokud možno EN a bez dětí :)

Odesláno
Původně zaslal: Jenda 309

Jenda: ta kto je dobry... to zavidim.. AS?

Jj AS AEG, zatím tak nějak v počátcích, z mýho okolí jsme jen tři, takže nic moc zbraně, zatím tak za 3-4k, ale těším se až bude nějaká delší vícedenní akce :)

Další postižený :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...