Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: patic1

Nevím co s tím :) Prostě budu jak idiot pořád mačkat čudlíky :blicismajlik

Nuz, ono by sa ti mozno dalo aj poradit, len by bolo treba presnejsie specifikovat problem a tiez uviest o ake auto sa jedna.

O Tvojom aute nevieme takmer nic, len ze mas automaticku klimu s deravym chladicom a nejde ti vlastne ani o vyradenie klimy (ktora je podla mna aj tak uz tou dierou vyradena), ale o to,aby sa ti netocili sahary.

Ale uz sa opakujem, lebo na auto som sa ta uz pytal vcera ;)

Odesláno

Vyzera to, ze aj v tvojom pripade sahary ovlada BITRON signalom z elektroniky klimatizacie, tak mozno nejako zablokovat tento signal... Ale skusim to este pozriet, no dostanem sa k tomu asi az po vikende.

Asi by mi poholo ak by si mi poslal VIN (kludne cez SS).

Odesláno

No ak mas BITRON, tak to je este mozno ten lacnejsi pripad, ak ti nefunguje riadenie ovladania sahar a nie je to snimacom teploty. Su 306-ky, ktore BITRON nemaju a sahary riadi priamo riadiaca jednotka auta. Naprikald moje :fnuk .

No nastastie ja som mal zatial problem \"len\" v silovych obvodoch (jeden preruseny vodic a jeden ventilator so zaseknutymi uhlikmi).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...