306-Kubik-S16 Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 hmmmm tyjo tak ted jsem mimo i ja co stim teda Citovat
patic1 Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 Nevím co s tím Prostě budu jak idiot pořád mačkat čudlíky Citovat
miroja Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Původně zaslal: patic1 Nevím co s tím Prostě budu jak idiot pořád mačkat čudlíky Nuz, ono by sa ti mozno dalo aj poradit, len by bolo treba presnejsie specifikovat problem a tiez uviest o ake auto sa jedna. O Tvojom aute nevieme takmer nic, len ze mas automaticku klimu s deravym chladicom a nejde ti vlastne ani o vyradenie klimy (ktora je podla mna aj tak uz tou dierou vyradena), ale o to,aby sa ti netocili sahary. Ale uz sa opakujem, lebo na auto som sa ta uz pytal vcera Citovat
miroja Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Vyzera to, ze aj v tvojom pripade sahary ovlada BITRON signalom z elektroniky klimatizacie, tak mozno nejako zablokovat tento signal... Ale skusim to este pozriet, no dostanem sa k tomu asi az po vikende. Asi by mi poholo ak by si mi poslal VIN (kludne cez SS). Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 zacinam bejt alergickej na Bitron nez jsem ho nasel :D:myslim Citovat
miroja Odesláno 21. srpen 2010 Odesláno 21. srpen 2010 No ak mas BITRON, tak to je este mozno ten lacnejsi pripad, ak ti nefunguje riadenie ovladania sahar a nie je to snimacom teploty. Su 306-ky, ktore BITRON nemaju a sahary riadi priamo riadiaca jednotka auta. Naprikald moje . No nastastie ja som mal zatial problem \"len\" v silovych obvodoch (jeden preruseny vodic a jeden ventilator so zaseknutymi uhlikmi). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.