Saber Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 zatial je to predbezne,,,ale stavit by som sa mohol pokial mi do toho nic neskoci Citovat
kaper Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: Saber zatial je to predbezne,,,ale stavit by som sa mohol pokial mi do toho nic neskoci Sak ak do toho niečo skočí tak potom skočíme aj my:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha Citovat
Saber Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: kaper Původně zaslal: Saber zatial je to predbezne,,,ale stavit by som sa mohol pokial mi do toho nic neskoci Sak ak do toho niečo skočí tak potom skočíme aj my:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha ok ok a potom budeme vsetci skakat ... ako prisiel by som velmi rad,tak snad mi to vide a + to mam kusok Citovat
306gti6 Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 No my s Frajerkou by sme radi dosli len 11 letime do Espanol,skoda.... Citovat
kaper Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: 306gti6 No my s Frajerkou by sme radi dosli len 11 letime do Espanol,skoda.... Odložiť let ved aj tak tam teraz všetko horí nebude tam čo obdivovať :D:D:D:D Prajem príjemnú dovolenku Citovat
pipistrel Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 aj pipistrel sa uz konecne zucastni. surovce aj piestany som premeskal tak aspon vlckovce pozriem Citovat
kaper Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: pipistrel aj pipistrel sa uz konecne zucastni. surovce aj piestany som premeskal tak aspon vlckovce pozriem Som rád že prídeš a kludne zober aj ženu priaťelku mame aj babský kútik :D:D:D:D Citovat
pipistrel Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: kaper Původně zaslal: pipistrel aj pipistrel sa uz konecne zucastni. surovce aj piestany som premeskal tak aspon vlckovce pozriem Som rád že prídeš a kludne zober aj ženu priaťelku mame aj babský kútik :D:D:D:D musim dovtedy nejaku zohnat ;) Citovat
kaper Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 Ešte ma tak pri pivku napadlo či niekto donesie diagnostiku? Citovat
robozv Odesláno 23. srpen 2010 Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: kaper Původně zaslal: pipistrel aj pipistrel sa uz konecne zucastni. surovce aj piestany som premeskal tak aspon vlckovce pozriem Som rád že prídeš a kludne zober aj ženu priaťelku mame aj babský kútik :D:D:D:D a bude aj kutik pre vase tehotne polovicky?? a co s tym Zvolenskym porodnym kreslom je este tam svagrina ho uspesne pred 2 tyzdnami otestovala Citovat
kaper Odesláno 23. srpen 2010 Autor Odesláno 23. srpen 2010 Původně zaslal: robozv Původně zaslal: kaper Původně zaslal: pipistrel aj pipistrel sa uz konecne zucastni. surovce aj piestany som premeskal tak aspon vlckovce pozriem Som rád že prídeš a kludne zober aj ženu priaťelku mame aj babský kútik :D:D:D:D a bude aj kutik pre vase tehotne polovicky?? a co s tym Zvolenskym porodnym kreslom je este tam svagrina ho uspesne pred 2 tyzdnami otestovala Neboj sa babsky kútik bude hlučnejší ako ten náš nam budú len motory šepotať:D:D:D:D Citovat
stanko.z Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 ja tiez beriem priatelku, resp. povedala ze ide aj ona, ze ma sameho nepusti Citovat
stanko.z Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 ale ide je o to ze este nikdy nebola na zraze, tak ako aj ja Citovat
marko306 Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 takže ja to zas balím. 30.8. až 29.9. mám ísť na Lešť.:grr:grr:grr Citovat
kaper Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 Tak toto snád robíš naschvál:bacha Původně zaslal: marko306 takže ja to zas balím. 30.8. až 29.9. mám ísť na Lešť.:grr:grr:grr Citovat
marko306 Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 No ja určite. Dnes mi volali z roboty a oznámili mi tú radostnú správu vždy ma vedia prekvapiť Citovat
Y2K Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Tak ja som vcera zistil ze vlastne nemam pas Mozno sa vidime Citovat
kaper Odesláno 24. srpen 2010 Autor Odesláno 24. srpen 2010 Toto je tu ako na vážkach jeden ma sklame a druhy hned nato poteší Y2K je mi to naozaj luto dovolenka tešíš sa ale čo neurobíš pre zraz :D:D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.