Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Saber

zatial je to predbezne,,,ale stavit by som sa mohol pokial mi do toho nic neskoci :)

Sak ak do toho niečo skočí tak potom skočíme aj my:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Původně zaslal: Saber

zatial je to predbezne,,,ale stavit by som sa mohol pokial mi do toho nic neskoci :)

Sak ak do toho niečo skočí tak potom skočíme aj my:bacha:bacha:bacha:bacha:bacha

ok ok :D a potom budeme vsetci skakat :) ... ako prisiel by som velmi rad,tak snad mi to vide a + to mam kusok

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

No my s Frajerkou by sme radi dosli len 11 letime do Espanol,skoda....:(

Odložiť let ved aj tak tam teraz všetko horí nebude tam čo obdivovať

:D:D:D:D:D

Prajem príjemnú dovolenku

Odesláno
Původně zaslal: pipistrel

aj pipistrel sa uz konecne zucastni. surovce aj piestany som premeskal tak aspon vlckovce pozriem

Som rád že prídeš a kludne zober aj ženu priaťelku mame aj babský kútik :D:D:D:D:D

Odesláno

aj pipistrel sa uz konecne zucastni. surovce aj piestany som premeskal tak aspon vlckovce pozriem

Som rád že prídeš a kludne zober aj ženu priaťelku mame aj babský kútik :D:D:D:D:D

musim dovtedy nejaku zohnat :D;)

Odesláno

a bude aj kutik pre vase tehotne polovicky?? a co s tym Zvolenskym porodnym kreslom je este tam svagrina ho uspesne pred 2 tyzdnami otestovala

Odesláno
Původně zaslal: robozv

a bude aj kutik pre vase tehotne polovicky?? a co s tym Zvolenskym porodnym kreslom je este tam svagrina ho uspesne pred 2 tyzdnami otestovala

Neboj sa babsky kútik bude hlučnejší ako ten náš nam budú len motory šepotať:D:D:D:D:D

Odesláno

Tak toto snád robíš naschvál:bacha

Původně zaslal: marko306

takže ja to zas balím. 30.8. až 29.9. mám ísť na Lešť.:grr:grr:grr:grr

Odesláno

Toto je tu ako na vážkach jeden ma sklame a druhy hned nato poteší

Y2K je mi to naozaj luto dovolenka tešíš sa ale čo neurobíš pre zraz :D:D:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...