Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
...zda sa mi najrychlejsie,a v nedelu nebudu kolony,takze nieje o com :)

Drobná poznámka:

V trnave je v nedeľu jarmok a to znamená dopravné šialenstvo. Na prejazd mestom od Senice k Mercedesu počítajte pol hodiny.

Preto som vám na stránke so zoznamom účastníkov popísal trasy na obídenie Trnavy.

[upravil dne 11/9/10 od pastorek]

Peter nestresuj dnes som bol v TT a všetko v pohode kde tu nejaky ožralo spinká vedla cesty ale inak sa dá a pozor na žabky :D:D:D:D

Odesláno

presne je to celkom v pohode. chalani závisí ako sa dohodnete ale je to v podstate jedno, či okolo stanice alebo mcdonalda je to rovnako dlhá trasa, ktorá vedie na nitriansku ulicu k mercedesu

Odesláno

tiez by ma to zaujimalo, ale ako sme vraveli, asi dame tu polikliniku, tam je lepsi rozhlad a tak ;)

No a kedy? hadam tak 12:30? :myslim

Este by ma zaujimalo kadial sa chce do Vlckoviec ist, moznosti je viac :)

Odesláno

12.30?to mam akoze vyrazit o 7.30 rano?sak uz neblaznite.uz zraz o 14.00 je skoro a toto je zbytocne.ak trvate na 12.30 tak ja pridem rovno na miesto zrazu lebo naozaj sa mi nechce este aj v nedelu skoro rano vstavat

Odesláno

tak teda sa hlásim do kolóny v Senici. Ak som to správne pochopil z inštrukcií tu písaných tak 12:30 za Senicou.. Budem tam + jeden... Čaute a teším sa...:D:D:D:papa:papa:papa

Odesláno
pastorek peco ta cesta zo Serede vedie cez Surovce a Zavar to sa neda priamo z dialnice zist do Vlckoviec??

Dááá nemaj boj pohode zídeš a hned je motorest :papa:papa:papa:papa:papa:papa

Odesláno
pastorek peco ta cesta zo Serede vedie cez Surovce a Zavar to sa neda priamo z dialnice zist do Vlckoviec??

To sú odporúčané trasy na obídenie R1. Ak máš nálepku tak môžeš ísť po R1 temer až k motorestu.

Odesláno
Y2K: ten slovnaft moze byt napr, to je po ceste, aj viem kde to je, tak sa s stretneme tam, predbezne 13:00 :)

Ja vyrážam od TN bo musím ísť doplniť VPower na Shell. A na Červeník mi to nevydá, bo mám málo šťavy.:aut

Odesláno

No nieje to az take strasne. Kolko vela rychlostnych usekov tam za poslednu dobu pribudlo. Napr.pribudol usek hned pri vyjazde z Prešova (až 5km,alebo kolko to je) no a potom za tunelom mas dalsi kusok po Beharovce. To ti vela neulahci.

Teraz bez srandy: kurda je to štreka jak hovado.Chodievam tadial aj 4x za mesiac. No este ze mas take žihadlo.Tak na to dupni.:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...