Qcko Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 PEUGEOTIK307: a myslis si ze my sme sa tu vsetci poznali alebo co ... ak chces mozeme ist potom spolu v tandeme, ak nepojdes do Galandie (neviem co to je ) Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 Môžeme sa dohodnúť. Záleží či budú chcieť ísť moje baby. A tu je Galandia: http://www.galandia.sk/ Citovat
stvrto.14 Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 Původně zaslal: pastorek Pre kapra je pivo, to červené je pre mňa. Snáď nechcete aby miešal a bolo mu zle. No aj pri pribliznej ucasti 50-ks by to mohlo byt zaujimave neviem ako ty ale 50 piv pre kapra je zaujimava predstava ako by .....:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik ale to nevadi ja za tu srandu dam 2-ecka. Citovat
kaper Odesláno 6. září 2010 Autor Odesláno 6. září 2010 Původně zaslal: stvrto.14 Původně zaslal: pastorek Pre kapra je pivo, to červené je pre mňa. Snáď nechcete aby miešal a bolo mu zle. No aj pri pribliznej ucasti 50-ks by to mohlo byt zaujimave neviem ako ty ale 50 piv pre kapra je zaujimava predstava ako by .....:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik ale to nevadi ja za tu srandu dam 2-ecka. Už si videl utopiť kapra????? :D:D:D:D:D:D Citovat
stvrto.14 Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 Původně zaslal: kaper Původně zaslal: stvrto.14 Původně zaslal: pastorek Pre kapra je pivo, to červené je pre mňa. Snáď nechcete aby miešal a bolo mu zle. No aj pri pribliznej ucasti 50-ks by to mohlo byt zaujimave neviem ako ty ale 50 piv pre kapra je zaujimava predstava ako by .....:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik ale to nevadi ja za tu srandu dam 2-ecka. Už si videl utopiť kapra????? :D:D:D:D:D:D Tak to som zvedavy:aut kdo sa prida pri topeni kapra v pive.:D:D:D:D:D Citovat
Existujuci Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 Původně zaslal: stvrto.14 Původně zaslal: kaper Původně zaslal: stvrto.14 Původně zaslal: pastorek Pre kapra je pivo, to červené je pre mňa. Snáď nechcete aby miešal a bolo mu zle. No aj pri pribliznej ucasti 50-ks by to mohlo byt zaujimave neviem ako ty ale 50 piv pre kapra je zaujimava predstava ako by .....:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik ale to nevadi ja za tu srandu dam 2-ecka. Už si videl utopiť kapra????? :D:D:D:D:D:D Tak to som zvedavy:aut kdo sa prida pri topeni kapra v pive.:D:D:D:D:D Zatial sme traja.Tak podme chlapy-kto sa prida? [upravil dne 6/9/10 Existujuci] Citovat
stvrto.14 Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 Původně zaslal: kocurik to skor kapor na pive,nie? alebo kapor v pive :D:D Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 Pivo všade okolo kapra, respektíve kaper a pivo v symbióze. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 Normálne sa teším na zraz. Môj prvý. :roker Citovat
pastorek Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 Každý nováčik platí rundu. To je zlá správa. Nováčikov tam bude viac, môžte sa zložiť. To je tá dobrá správa. Citovat
robozv Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 milujem dobre spravy teraz vazne: kto sa chysta na zraz z okolia Nitry mohly by sme tam spravit taky predskokansky zrazik a prist do Vlckoviec spolocne co vy na to??? alebo pojde niekto cez Zvolen??? dostretnutia Citovat
Y2K Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 Skoda ze nepridem Pas sa nakoniec stihol vybavit, tak si na vas spomeniem dakde na tave Citovat
momo306 Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 zdtavicko ... nahodou niekto s Peugeotom do TN teraz 11.9. sa nechysta?.. ze by sme tam zabrali par miest vedla seba... Citovat
kocurik Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 tak stale rozmyslam,ale predbezne 3/4 cloveka pride:mrk (to znamena ze na 75-80% pride 1 osoba+1auto) Citovat
jkmtrnava Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 [upravil dne 9/9/10 od BrankoKK] len medzi rečou , o čom si písal, nič nevidím:roll Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.