Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

PEUGEOTIK307: a myslis si ze my sme sa tu vsetci poznali alebo co :D ... ak chces mozeme ist potom spolu v tandeme, ak nepojdes do Galandie (neviem co to je :D)

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Pre kapra je pivo, to červené je pre mňa. :D Snáď nechcete aby miešal a bolo mu zle.

No aj pri pribliznej ucasti 50-ks by to mohlo byt zaujimave neviem ako ty ale 50 piv pre kapra je zaujimava predstava ako by .....:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik ale to nevadi ja za tu srandu dam 2-ecka.:super

Odesláno
Původně zaslal: stvrto.14

Pre kapra je pivo, to červené je pre mňa. :D Snáď nechcete aby miešal a bolo mu zle.

No aj pri pribliznej ucasti 50-ks by to mohlo byt zaujimave neviem ako ty ale 50 piv pre kapra je zaujimava predstava ako by .....:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik ale to nevadi ja za tu srandu dam 2-ecka.:super

Už si videl utopiť kapra????? :D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Tak to som zvedavy:aut kdo sa prida pri topeni kapra v pive.:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Původně zaslal: kaper

Tak to som zvedavy:aut kdo sa prida pri topeni kapra v pive.:D:D:D:D:D:D

Zatial sme traja.Tak podme chlapy-kto sa prida?

[upravil dne 6/9/10 Existujuci]

Odesláno

milujem dobre spravy :D

teraz vazne: kto sa chysta na zraz z okolia Nitry mohly by sme tam spravit taky predskokansky zrazik a prist do Vlckoviec spolocne co vy na to???

alebo pojde niekto cez Zvolen???

dostretnutia :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...