Existujuci Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Původně zaslal: gedu A čo tak nejaké stretko v Trnave pred odchodom do Vlčkoviec. A aby sme sa vyhli križovatke na Nitrianskej (pretože je asi zatvorená) mohli by sme sa stretnúť napr. na veľkom parkovisku pri Baumaxe a odtial kolóna smer Vlčkovce. Je to po ceste obchvatom a tak by sme mohli spojiť kolóny zo Senice a Trnavy. čo tak medzi 13:15 až 13:30. Z PK odchadzam asi o 13.00. Ked vas tam najdem tak OK. Citovat
deddo306Break Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Mna s manželkou moc nepočítajte,asi neprideme,ale budeme sa snažiť.Pastorek,nemas v tabulke jkmtrnva 2x poznačeného? Citovat
pastorek Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Snažiť by ste sa mohli, potešíte nás. Tabuľka opravená. [upravil dne 5/9/10 pastorek] Citovat
Existujuci Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Kaper: Nejak klesa pocet prihlasenych.Mal by si ponuknut nejaky neodmietnutelny argument.Napr. Pivo pre kazdeho na tvoj ucet. Citovat
stvrto.14 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Původně zaslal: Existujuci Kaper: Nejak klesa pocet prihlasenych.Mal by si ponuknut nejaky neodmietnutelny argument.Napr. Pivo pre kazdeho na tvoj ucet. Alebo kofolu to by bol vacsi ucet.:D Citovat
kaper Odesláno 5. září 2010 Autor Odesláno 5. září 2010 Kolko nas bude tolko nas bude nikomu nič neplatím ale s pastorkom si od každého pivko a dve deci červeného dáme ;);):D:D:D:super:super:super Citovat
Qcko Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 No ak vypijes od kazdeho z nas 1 pivo a 2dcl cerveneho, tak pre tu sradnu si myslim ze sa ti poskladame Citovat
pastorek Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Pre kapra je pivo, to červené je pre mňa. Snáď nechcete aby miešal a bolo mu zle. Citovat
csiki Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Ahojte! Chcem sa len spýtať,či je nutné sa zaregistrovať? Totižto ja jazdím na kamióne,a ešte nieje isté,či sa na 100% dostanem domov. Citovat
Existujuci Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Původně zaslal: Qcko No ak vypijes od kazdeho z nas 1 pivo a 2dcl cerveneho, tak pre tu sradnu si myslim ze sa ti poskladame Qcko: aj ja sa pridavam.za tu sandu to stoji. Zle im bude obom aj ked nepomiesaju.:blicismajlik [upravil dne 5/9/10 Existujuci] Citovat
Džej Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Původně zaslal: csiki Ahojte! Chcem sa len spýtať,či je nutné sa zaregistrovať? Totižto ja jazdím na kamióne,a ešte nieje isté,či sa na 100% dostanem domov. Nahlás sa a prinajhoršom neprídeš. To sa predsa môže stať hocikomu, že sa z nejakého nečakaného dôvodu nezúčastní. Citovat
Džej Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Původně zaslal: csiki Ahojte! Chcem sa len spýtať,či je nutné sa zaregistrovať? Totižto ja jazdím na kamióne,a ešte nieje isté,či sa na 100% dostanem domov. Nahlás sa a prinajhoršom neprídeš. To sa predsa môže stať hocikomu, že sa z nejakého nečakaného dôvodu nezúčastní. Citovat
kaper Odesláno 5. září 2010 Autor Odesláno 5. září 2010 Původně zaslal: csiki Ahojte! Chcem sa len spýtať,či je nutné sa zaregistrovať? Totižto ja jazdím na kamióne,a ešte nieje isté,či sa na 100% dostanem domov. Serus je jedno či sa prihlásiš alebo nie ked prídeš tak budeš vítaní. Prihlasujeme sa len na velké zrazy. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 No možno doobeda ešte skočím s rodinkou do Galandie a potom na zraz. Sranda je že nikoho z vás osobne nepoznám. Ale to neva. Citovat
gedu Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 presne ako si napísal to vena, aspoň nás spoznáš. preto sa organizujú takéto minizrazi aby sme sa trochu spoznali. Citovat
Durko Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 tak sa teda prihlasujem aj ja Durko 2+2 aj tak by ste mi neverili že neprídem Citovat
skupko Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Kedze uz mam Mazdu, tak tu tak casto nechodim, ale ako by som mohol neprist, ked to organizujete v susednej dedine! Tesim sa, a dufam, ze sa dozviem aj nove info o fungovani klubu na SK (komentare si prosim nechajte na pokec pri kofole - je to moj osobny zaujem ;-) ). Citovat
pastorek Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 O.K. Takže píšem skupko + 1. Predpokladám že neprídeš sám. Citovat
csiki Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Takže OK,budem sa snažiť,aby som sa dostal domov na víkend. Vidím,už som aj na zozname,len by som chcel zahlásiť malú korekciu čo sa týka počtu: Príde somnou minimálne moja drahá polovička a možno aj deti(6r. a 12r.) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.