Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: gedu

A čo tak nejaké stretko v Trnave pred odchodom do Vlčkoviec. A aby sme sa vyhli križovatke na Nitrianskej (pretože je asi zatvorená) mohli by sme sa stretnúť napr. na veľkom parkovisku pri Baumaxe a odtial kolóna smer Vlčkovce. Je to po ceste obchvatom a tak by sme mohli spojiť kolóny zo Senice a Trnavy. čo tak medzi 13:15 až 13:30.:myslim

Z PK odchadzam asi o 13.00. Ked vas tam najdem tak OK.

Odesláno
Původně zaslal: Existujuci

Kaper: Nejak klesa pocet prihlasenych.Mal by si ponuknut nejaky neodmietnutelny argument.Napr. Pivo pre kazdeho na tvoj ucet.:)

Alebo kofolu to by bol vacsi ucet.:D:D

Odesláno

Kolko nas bude tolko nas bude nikomu nič neplatím ale s pastorkom si od každého pivko a dve deci červeného dáme ;););););):D:D:D:D:super:super:super

Odesláno

Ahojte! Chcem sa len spýtať,či je nutné sa zaregistrovať? Totižto ja jazdím na kamióne,a ešte nieje isté,či sa na 100% dostanem domov.

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

No ak vypijes od kazdeho z nas 1 pivo a 2dcl cerveneho, tak pre tu sradnu si myslim ze sa ti poskladame :D

Qcko: aj ja sa pridavam.za tu sandu to stoji.

Zle im bude obom aj ked nepomiesaju.:blicismajlik:blicismajlik

[upravil dne 5/9/10 Existujuci]

Odesláno
Původně zaslal: csiki

Ahojte! Chcem sa len spýtať,či je nutné sa zaregistrovať? Totižto ja jazdím na kamióne,a ešte nieje isté,či sa na 100% dostanem domov.

Nahlás sa a prinajhoršom neprídeš. To sa predsa môže stať hocikomu, že sa z nejakého nečakaného dôvodu nezúčastní.

Odesláno

Nahlás sa a prinajhoršom neprídeš. To sa predsa môže stať hocikomu, že sa z nejakého nečakaného dôvodu nezúčastní.

Odesláno

Serus je jedno či sa prihlásiš alebo nie ked prídeš tak budeš vítaní.

Prihlasujeme sa len na velké zrazy.:papa

:papa

Odesláno

Kedze uz mam Mazdu, tak tu tak casto nechodim, ale ako by som mohol neprist, ked to organizujete v susednej dedine! :super

Tesim sa, a dufam, ze sa dozviem aj nove info o fungovani klubu na SK (komentare si prosim nechajte na pokec pri kofole - je to moj osobny zaujem ;-) ).

Odesláno

Takže OK,budem sa snažiť,aby som sa dostal domov na víkend. Vidím,už som aj na zozname,len by som chcel zahlásiť malú korekciu čo sa týka počtu: Príde somnou minimálne moja drahá polovička a možno aj deti(6r. a 12r.)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...