jkmtrnava Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 No a čo dedo 306, ako to vyzírá s vami? Citovat
marko306 Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 Původně zaslal: jkmtrnava To už je lepšie, len by to marko musel zabezpečiť:D:D ale to by asi nešlo:myslim nafasujete všetci sapíky a ponúknem vám výborné konzervy s polotvrdým chlebom. Dóóóbre sa o vás postarám :D:D Citovat
robozv Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 Původně zaslal: marko306 Původně zaslal: jkmtrnava To už je lepšie, len by to marko musel zabezpečiť:D:D ale to by asi nešlo:myslim nafasujete všetci sapíky a ponúknem vám výborné konzervy s polotvrdým chlebom. Dóóóbre sa o vás postarám :D:D dodam ze nad Pliešovcami je panelove letisko mozeme si tam dat sprinty pochopitelne na cas ako v Piestanoch cez kuzelky:aut /opiciu drahu:o/ Citovat
marko306 Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 to je letisko? Tak to som ani ja nevedel:myslim Citovat
Existujuci Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 Existujuci, Oremov Laz je lokalita na Lešti Tak tak,uz mi to za tie roky vyfucalo z hlavy. Brrrr ale bola tam poriadna kosa.Je to uz davno. Citovat
pastorek Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 Tam nechoďme lebo majú len dve ročné obdobia. Malú zimu a veľkú zimu. Ako starý záložiak keď si spomeniem tak ešte teraz ma oziabe. Citovat
robozv Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 2rocne obdobia maju aj v L. Mikulasi /zimu a sku.... zimu/ ked nas rano o 6:15 vyhanali na rozcvicku v -20 to bola sranda. marko 306: ked zo Sási obchadzas vrchom Pliesovce tak po pravej strane je take panelove letisko /aspon pred cca 6rokmu tam bolo. Na Lest mam tiez pekne zazitky hlavne cez zimu je tam lepsie ako cez leto v chorvatsku:blicismajlik Citovat
kaper Odesláno 27. srpen 2010 Autor Odesláno 27. srpen 2010 Nejako to tu zamrzlo. Kde ste novy členovia a kde sú nejaky účastníci z CZ??? To naozaj nik nepríde ????::( Citovat
stvrto.14 Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 Původně zaslal: kaper Nejako to tu zamrzlo. Kde ste novy členovia a kde sú nejaky účastníci z CZ??? To naozaj nik nepríde ????::( Nemaj boja zajtra idem mobilizovat Zahory:super:super:super Citovat
PaloLM Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 hm začal som hladať na mape kde su Vlčkovce, snáď mi to tentoraz vyjde a prídem:myslim [upravil dne 27.8.2010 PaloLM] Citovat
pastorek Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 stvrto.14 Nechcem byť hnusný ale konečne si sa zobudil. Od Senice sme ťa nevideli. PaloLM : Ochotne ti pošlem mapu, súradnice GPS alebo odnavigujem telefonicky. Veľmi by si nás potešil. Citovat
kaper Odesláno 27. srpen 2010 Autor Odesláno 27. srpen 2010 Původně zaslal: stvrto.14 Původně zaslal: kaper Nejako to tu zamrzlo. Kde ste novy členovia a kde sú nejaky účastníci z CZ??? To naozaj nik nepríde ????::( Nemaj boja zajtra idem mobilizovat Zahory:super:super:super Tak už by bolo načase sa ukázať. :bacha:bacha Citovat
kaper Odesláno 27. srpen 2010 Autor Odesláno 27. srpen 2010 Původně zaslal: PaloLM hm začal som hladať na mape kde su Vlčkovce, snáď mi to tentoraz vyjde a prídem:myslim [upravil dne 27.8.2010 PaloLM] Tak o Vás som toho počul veľa a nesmierne ma potešila vaša účast. :super:super:super:super:super:super:super:super Citovat
pastorek Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 Ešte ho nevidel a má úctu k šedinám... ....alebo myslel i pani manželku? [upravil dne 27/8/10 pastorek] Citovat
kaper Odesláno 27. srpen 2010 Autor Odesláno 27. srpen 2010 Původně zaslal: pastorek Ešte ho nevidel a má úctu k šedinám... Dedko ma pravdu ja koho nepoznám tomu vykám. Citovat
pipistrel Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 Som rád že prídeš a kludne zober aj ženu priaťelku mame aj babský kútik :D:D:D:D no mna tiez nepoznas a tykas mi Citovat
kaper Odesláno 27. srpen 2010 Autor Odesláno 27. srpen 2010 Původně zaslal: pipistrel Som rád že prídeš a kludne zober aj ženu priaťelku mame aj babský kútik :D:D:D:D no mna tiez nepoznas a tykas mi Tak prepáčte. Vykám mu preto lebo som počul že je starší nie starý STARŠÍ Citovat
jkmtrnava Odesláno 27. srpen 2010 Odesláno 27. srpen 2010 nechcem rýpať , ale u nás v baráku si \"dóchodci\" vykajú:D:D:D:D:D:D Palo LM síce ešte nieje ale pri kaprovi ........:myslim..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.