Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jkmtrnava

To už je lepšie, len by to marko musel zabezpečiť:D:D:D

ale to by asi nešlo:myslim

nafasujete všetci sapíky a ponúknem vám výborné konzervy s polotvrdým chlebom. Dóóóbre sa o vás postarám :D:D:D
Odesláno
Původně zaslal: marko306

Původně zaslal: jkmtrnava

To už je lepšie, len by to marko musel zabezpečiť:D:D:D

ale to by asi nešlo:myslim

nafasujete všetci sapíky a ponúknem vám výborné konzervy s polotvrdým chlebom. Dóóóbre sa o vás postarám :D:D:D

dodam ze nad Pliešovcami je panelove letisko mozeme si tam dat sprinty :papa pochopitelne na cas ako v Piestanoch cez kuzelky:aut /opiciu drahu:o/

Odesláno

2rocne obdobia maju aj v L. Mikulasi /zimu a sku.... zimu/ ked nas rano o 6:15 vyhanali na rozcvicku v -20 :o to bola sranda.

marko 306: ked zo Sási obchadzas vrchom Pliesovce tak po pravej strane je take panelove letisko /aspon pred cca 6rokmu tam bolo. Na Lest mam tiez pekne zazitky hlavne cez zimu je tam lepsie ako cez leto v chorvatsku:blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Nejako to tu zamrzlo. Kde ste novy členovia a kde sú nejaky účastníci z CZ??? To naozaj nik nepríde ????::(:(

Nemaj boja zajtra idem mobilizovat Zahory:super:super:super

Odesláno

stvrto.14 :potlesk Nechcem byť hnusný ale konečne si sa zobudil. Od Senice sme ťa nevideli.

PaloLM : Ochotne ti pošlem mapu, súradnice GPS alebo odnavigujem telefonicky. Veľmi by si nás potešil.

Odesláno
Původně zaslal: stvrto.14

Původně zaslal: kaper

Nejako to tu zamrzlo. Kde ste novy členovia a kde sú nejaky účastníci z CZ??? To naozaj nik nepríde ????::(:(

Nemaj boja zajtra idem mobilizovat Zahory:super:super:super

Tak už by bolo načase sa ukázať. :bacha

:bacha:bacha:bacha

Odesláno
Původně zaslal: PaloLM

hm začal som hladať na mape kde su Vlčkovce, snáď mi to tentoraz vyjde a prídem:myslim

[upravil dne 27.8.2010 PaloLM]

Tak o Vás som toho počul veľa a nesmierne ma potešila vaša účast. :super:super:super:super:super:super:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: pipistrel

Som rád že prídeš a kludne zober aj ženu priaťelku mame aj babský kútik :D:D:D:D:D

no mna tiez nepoznas a tykas mi :D

Tak prepáčte. Vykám mu preto lebo som počul že je starší nie starý STARŠÍ :super

:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...