apache Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 poradíte prosím z čeho všeho se dá použít píst a ojnice na 2.1td ve 406.Včera sem jí utopil,nestartoval jsem,jen vytlačil z vody a bez klíčků s rychlostí převalil,nicméně vodu sem tam nabral ještě za jízdy,takže ohlá ojnice a špatná komprese na válci,plus taky mokrá spojka:-( nevíte o nečem? Citovat
Benžík Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Ze 406, 605, 806, citroeny XM, xantia, evasion, fiat ulyse, lancia Z (zeta?) Citovat
apache Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 díky,tak to je docela dost možností,snad seženu Citovat
Benžík Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Nejsnaz sezenes z ty xm, podivej se na aukro, urcite nekdo rozebira tohle auto a neco najde. Citovat
apache Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 tak sem jel pro jeden z xm,ale jestli je stejnej ,tak opravdu jen blok,moc věcí bylo jinak,takže nejezdim:grr Citovat
Burisek Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 no asi bych projel inzeráty..... někdo tusím tady zrovna 2.1 TD rozprodával,ale jak psal Benžík.... ,ale koukám že jsi z Práglu,co takhle Sluštice nebo Jesenice ?? Tam jsi nebyl ?? Nebo zkuš Dea Benešov Citovat
apache Odesláno 19. srpen 2010 Autor Odesláno 19. srpen 2010 tak sem se dopátral,že Benžík má pravdu,od roku 94-95 jak kerej model byly ty motory stejný,ten co mi nabízel z toho xm byl ten starej .JInak vrakoviště žádný neznám,mam to auto 3tejdny:bojim ,ale díky,zkusim to najít podle měst [upravil dne 19/8/10 apache] Citovat
Benžík Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Ten motor Ti tam pujde nejspis i ze stary Xm, nektery dily budes muset nechat svoje. Navic Ti zbyde mechanickej bosch (cerpadlo), po kterym urcite par lidi touzi. Psal jsi, ze mas ko asi ojnici a pist, to bys dal do kupy i s motorem ze stary xm. Jo a s 605 a xantii je to stejny jako s xm, starej model ma motor trosku jinej - blok stejnej. Citovat
apache Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 jestli stačí jen přestrojit ,tak by to bylo ok,potřebuju už celej motor právě,ta ojnice vykoukla ven,ten motor měl jiný turbo,převodovku a nějaký hadice k turbu a turbo bylo jiný,ale jestli na to přeházim svý věci a bude pasovat turbo a skřín ,tak by mě pořád vyšel levněji z toho starýho xm:grr Citovat
Benžík Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Nevim jak moc dobrý řešení to je, nejsnažší řešení by bylo vyměnit swamotnou ojnici. Citovat
Benžík Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 Jak to dopadlo? Co jsi vymenil? Celej motor a daval na nej dily ze svyho, nebo jen tu ojnici a pist? Nevis v cem se lisi to turbo? Mozna se lisi jen tim, ze na tom starym neni egr. nezkusil jsi je porovnat? Citovat
dobrmik Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 jj presne na starym neni egr a ma plast parohy sani.novejsi ma hlinik.jinak z xm nema vakuovku a ma tam dekl.jinak jsou stejny. Citovat
apache Odesláno 27. srpen 2010 Autor Odesláno 27. srpen 2010 jj dal sem blok z xm,vše ostatní prodávám v inzerci.Turbo sem moc nekoumal,ale vypadalo trochu jiný,dal jsem tam moje i když z xm nemělo vůli. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.