Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

poradíte prosím z čeho všeho se dá použít píst a ojnice na 2.1td ve 406.Včera sem jí utopil,nestartoval jsem,jen vytlačil z vody a bez klíčků s rychlostí převalil,nicméně vodu sem tam nabral ještě za jízdy,takže ohlá ojnice a špatná komprese na válci,plus taky mokrá spojka:-( nevíte o nečem?

Odesláno

no asi bych projel inzeráty..... někdo tusím tady zrovna 2.1 TD rozprodával,ale jak psal Benžík.... ,ale koukám že jsi z Práglu,co takhle Sluštice nebo Jesenice ?? Tam jsi nebyl ?? Nebo zkuš Dea Benešov

Odesláno

tak sem se dopátral,že Benžík má pravdu,od roku 94-95 jak kerej model byly ty motory stejný,ten co mi nabízel z toho xm byl ten starej .JInak vrakoviště žádný neznám,mam to auto 3tejdny:bojim ,ale díky,zkusim to najít podle měst

[upravil dne 19/8/10 apache]

Odesláno

Ten motor Ti tam pujde nejspis i ze stary Xm, nektery dily budes muset nechat svoje. Navic Ti zbyde mechanickej bosch (cerpadlo), po kterym urcite par lidi touzi. Psal jsi, ze mas ko asi ojnici a pist, to bys dal do kupy i s motorem ze stary xm.

Jo a s 605 a xantii je to stejny jako s xm, starej model ma motor trosku jinej - blok stejnej.

Odesláno

jestli stačí jen přestrojit ,tak by to bylo ok,potřebuju už celej motor právě,ta ojnice vykoukla ven,ten motor měl jiný turbo,převodovku a nějaký hadice k turbu a turbo bylo jiný,ale jestli na to přeházim svý věci a bude pasovat turbo a skřín ,tak by mě pořád vyšel levněji z toho starýho xm:grr

Odesláno

Jak to dopadlo? Co jsi vymenil? Celej motor a daval na nej dily ze svyho, nebo jen tu ojnici a pist? Nevis v cem se lisi to turbo? Mozna se lisi jen tim, ze na tom starym neni egr.:myslim nezkusil jsi je porovnat?

Odesláno

jj dal sem blok z xm,vše ostatní prodávám v inzerci.Turbo sem moc nekoumal,ale vypadalo trochu jiný,dal jsem tam moje i když z xm nemělo vůli.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...