Vendis69 Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Zdravim chci se zeptat nemá někdo zkušenost co to může způsobovat? Palubák zahlásí \"depollution system faulty\" po napojení na diag kód závady : P0069 přechodná závada signál tlaku turbomychadla nesprávný tlak v kolektoru atmosferický tlak. Na autě nepozoruju žádný změny v chování motoru ani při jízdě. Chybu sice smažu ale tak třikrát do měsíce mi to zahlásí znovu Citovat
Přema Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Mazej chyby v motorovce jen tak často jak je nezbytně nutné 50 servisních zásahu a konec........ přechodné chyby zásadně neřeším a nemažu..... Citovat
jofo Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 A co sa stane po 50 tich zasahoch? asikaj nic. akurat to pri kazdom napojeni na diagnostiku bude pisat ze auto bolo pripojene na diag. 50 krat a mas to pripojit cez net priamo na peugeot do francuzka, aby mali udaje co sa na tom aute tak casto riesilo. Normalne sa da zmazat chyba aj potom kolko krat chces. [upravil dne 16/8/10 jofo] Citovat
Přema Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 No a proto přece nebudu mazat každou pitomou přechodnou nebo vzdálenou chybu...ne? Citovat
jofo Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Ved hej. Ja len aby sme kolegu nevystrasili ze po 50tich razoch musi ist na vymenu RD. Citovat
Vendis69 Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 Nejde mi tak o to mazaní chyb ale spíš co může způsobovat tu chybovou hlášku přijde mi že se ukazuje až moc často Citovat
Guest bimbo34 Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 Rozsvěcí se mi kontrolka diagnostiky s hláškou depollution s. f. a po napojení na dia u kamaráda to vypsalo vadné čidlo tlaku turbodmychadla...poraďte mi prosím, kde ho najdu, děkuji...motor 1,6 HDi r.v 6/2005 Citovat
paliman Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 ...mam ten isty problem, prejavuje sa to tak, ze sem tam cca kazdych 1000 km mi auto jemne cukne pri akceleracii alebo po stiahnuti nohy z plynu. pred tym mi to tak isto vyhadzovalo chybovu hlasku Abgasentgiftungs anlage defekt, alebo depolution system foulty. zatial to neriesim. ten snimac sa da ale vymenit. pisem o motorizacii 2.0 hdi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.