Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nějak mi zlobí levé zpětné zrcátko. Při sklápění v něm cvaká, trochu sebou při pohybu trhá a sklápí se o maličko pomaleji než pravé. Jak se do něj dostanu, abych ho nezku... a podíval se, co se mu přihodilo?

[upravil dne 16/8/10 kupák]

Odesláno

Mrkni zepředu, zhruba uprostřed zrcátka, dole mezi sklem a rámem zrcátka bys měl při troše pátrání spatřit dva drátky. Ideální je, zmáčknout je k sobě a zatlačit jakoby do zrcátka. Můžeš ale i jeden po druhým. Když se ti to povede a drátky vyskočí ze svýho místa, sklíčko na tebe buď rovnou vypadne, nebo ho pak už snadno vyndáš.

Sundat celý zrcátko z auta je trochu větší problém. Pokud mě paměť nešálí a po faceliftu něco nezměnili, je potřeba shodit tapec ze dvěří.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak do zrcátka jsem se dostal, dokonce jsem ho celé bez úhony dokázal rozebrat, usadit správně motorek, aby neklapalo a chodilo, jak má, ale teď mám zajímavý úkaz: když se zrcátka sklápí, praská v zadních reproduktorech. Dřív to nedělalo. Kde hledat příčinu? 6e by jiskřil konektor? Prostříkl jsem ho kontoxem. Poradí někdo? Při odklápění do pracovní polohy to skoro nedělá, při sklápění docela dost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...