Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

jak jiný jen vím jsou tam slabý dráty ty vedou ke propojce u dveří.tak jdou od propojky přes dveře k zrcátku a k čidlu ,takže to samé jako u všech Peugeotů ;)

Odesláno
tak dneska jsem prolezl celé dveře ale tam chyba neni dráty fungujou až po spojku ke dveřím.

Nevěděl by někdo který jsou to ty 2 čísla od průchodky do interieru.

Bude muset být chyba tam někde.Dík

jak psal ferry 721+722 ja sem mel teda kabely cerny..

A k problemu..Tohle je na 90%v gumove pruchodce dveri

Odpoj konektor co jde do dveri je to na bajonetu zatocis a malinko zacloumas kdyz nejde (v mezich ne ze to urves :D)

natahni si ten svazek a pak sundej gumou krici cast vetsinou sou kabely praskly primo u te plastove patice ...

Kabely k teplomeru sou na vnejsim obvodu pokud praskly dobre tak se budou dat spajet dohromady..pokud ne tak jedine vymenit patice tet uz se daji obednat..nebo to natahnou naprimo + dat jinou gumovou pruchodku.myslim ze dolly tu ma nekde navod..

Odesláno

jo to by odpovídalo ty čísla ty byly i u zrcátka u tý spojky ale při měření jsem dělal jak říkáš cloumal atak dále.

Jde mi o to že ty kabely vedou do interieru a tam musí ještě něco být tyhle 2 kabely nevedou do displeje tomu nevěřím.

Guest servisman
Odesláno

přesně tak máš pravdu , proto jsem psal at se proměří kabel od zrcátka k displeji,někde bude asi studený spoj

Odesláno

našel jsem svazek co vede od sloupku do kabiny i kabely 721 a 722 jdou podél sedačky a stáčí se ke středu.

Tam jsem napíchnul čidlo a na displeji se zkázalo --C jen dvě čárky

čidlo jsem kupoval použité ale ukazovalo co říkal majitel tak si myslím že to bude ten zkrat toho 1 kabelu jak mi to ukazuje že se spojují ale jak by se mohly tolik drátu spojit?

Ještě by mě zajmalo nezničí se čidlo když je tam někde zkrat?

tri carky by mely znamenat preruseny obvod, tedy jak pise pastorek, mozna prelomeny drat v pruchodce ve dverich (jsou dva a maji vetsinou oranzovou barvu a cisla 721 a 722)

pokud by byly dve carky, znamena to zkratovany obvod, cili spatne cidlo nebo zkratovane draty

[upravil dne 17/9/10 od koupi]

[upravil dne 17/9/10 od koupi]

Odesláno

cidlo by se znicit nemelo pokud se tam nedostalo +..

kabely v ceste od palubky do sloupku budou na 99%vporadku tam sem jeste nikdy nevidel ze by se neco stalo s kablika pokud se v tom nekdo nevrtal predtim..

Urcite sou ty kabely popraskany u te plastove patice co vede smerem do sloupku..chce to poradne prohlidnou ..posunout tu gumu co kryje kabely a zakrouti nema ..vetsinou sou na tech kabelech jen popraskany buzirky a kabely se dotykaji proto to hlasi skrat..

[upravil dne 17/9/10 od tommas11]

Odesláno

myslel jsem že bych je dole u spolujezdce odstřihl a protáhl nové dal novou průchodku a dotáhl až k čidlu.

Někdo zminoval že dával nějakou průchodku kde to bylo? nebo z čeho vyrobyt

Odesláno

Tak jsem to rozkuchal odstřihl jsem to v kabině oba dva když odpojím čidlo tak mi to ukazuje 70C vypnu klíček a zapnu tak ---C připojím čidlo bud nic(--C) nebo -25C ale když vypnu klíček a znova zapnu tak je tam pořád --C co s tím

[upravil dne 18/9/10 od koupi]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...