Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti a odporucania na dobru cenu na tazne pre P407SW. Taktiez by som prijal aj odporucanie na privesny vozik s celk. hmotnostou do 750kg.

[upravil dne 14/8/10 Marcel00]

Odesláno

Ja som videl na 407, v inzeratoch, urobene tak tazne, ze vobec nieje vidiet, teda ked je vymontovane. Bol to bajonet a bol schovaný za zadným náraznikom. V narazniku bol len otvor s krytkou. Bolo to velmi pekne spravene a ked bolo dole to tazne, tak auto vyzeralo ako bez tazneho, teda nebolo vidiet ziadnu zmenu

Odesláno

Komplet ťažné + elektronika + montáž 330€.

Nechcel som také kde sa robí otvor do nárazníka. Elektrická zásuvka je schovaná pod nárazníkom ja sklopná.

• O 1 rok později...
Odesláno

tak ja len doplnim ze uz mam objednanu origo elektroinstalaciu na tazne zariadenie od Peugeota (145€).

inak 13pol zasuvka cca 90€ a viac pre mna, tak som sa rozhodol pre origo aj z dovodu ze kable a koncovky v kufri

mam ako predpripravu na tazne cize len nacvakam a aktivujem na dia a hotovka. ano viem, mozne pre

niekoho je to vela, ale je mam rad origo RJ modul do auta :D.

Tazne som kupil tiez od Puga za 150€.

je to dost, ale co som ceny pozeral tak vela moznosti na vyber nieje... a interier si znicit prevozom bordelu nenecham...

tim padom som aj vyriesil tento problem :D

el.jpg

konektory.jpg

Odesláno

Ja som potreboval pri zapise do TP zapis o montazi a osvedcenie(nejaky certifikat o skoleni) o montazi robili mi to v Peugeote na Ivanskej v Ba.Koli tomu som letel dva krat Ba - Pn.

[upravil dne 28.3.2012 17:39 od janou]

[upravil dne 28.3.2012 17:40 od janou]

Odesláno
stempel pre okresny urad mi vystavi peugeot ;)

Načo na okresný úrad, ak máš štempel montážneho strediska (Peugeot) tak ideš hneď na políciu na zápis do TP.

[upravil dne 28/3/12 22:03 od Judes]

Odesláno

Nie , davali mi galiu. Mal som dohodnutu zlavu pri kupe auta ,kde podmienkou bolo namontovane tazne.Vtedy to bolo pre peug lacnejsie namontovat galiu.

Odesláno

Mne nahodili ťažné v Peugeote vystavili papiere s potvrdením o montáži a následne som to išiel dať zapísať do TP ku policajtom. To bolo všetko.

Odesláno

Aktualny postup:

1. žiadosť prevádzkovateľa vozidla o zápis spájacieho zariadenia

2. potvrdenie o montáži spájacieho zariadenia (vyda servis ktory montuje)

3. doklad o schválení spájacieho zariadenia (poskytne predajca ktory zariadenie dodal...)

4. Technicky preukaz (ten skladaci A4)

5. kolok vo výške 6,- EUR.

Po vydani noveho TP (cca tyzden,dva,tri) idete na DI zapisat majitela vozidla... dalsich 6€ kolok... :blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...