Y2K Odesláno 15. srpen 2010 Autor Odesláno 15. srpen 2010 No to je jasne...ale tak kto vie ci by si to dakto vobec akoze vsimol Preto dilema ci ist do toho ci nie...lebo tie vybavovacky to sa mi akoze ozaj nechce Citovat
Guest servisman Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 nevím proč tu cpete STK pokud se vymění RZ jako ztráta tak jedině tam kde ti vydají new a pak stačí jen na pojištovnu nahlásit změnu RZ .podle mne STK a evidenčka s tím nic nemají Citovat
Y2K Odesláno 15. srpen 2010 Autor Odesláno 15. srpen 2010 Tak preco mam na karticke od STK a EK aj SPZ? Citovat
Guest servisman Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 Y2K až pujdeš na emise a STK tak podle velkého TP uvidí změnu RZ tak napíši novou či jen dají změnu že to škrrtnou napíši novou RZ a daj razítko taky jsem to mel ale u nás nevozíme žádnou kartičku. Citovat
Y2K Odesláno 15. srpen 2010 Autor Odesláno 15. srpen 2010 Tak my tu karticky mame a technicak mame len jeden... Aj ked teda tusim teraz jeden je elektronicky... No a tou STK som myslel nahlasit tu zmenu v karticke, jasne ze nie spravit novu STK Citovat
Wolfik Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 Původně zaslal: Y2K Dnes som bol pozriet na Moto GP v Brne... A po ceste domov ma na dialnici zastavila hliadka a na moje prekvapenie mi oznamila ze nemam prednu SPZ. Tak ak by ju niekto nahodou nasiel v okoli viete komu patri, ak nie, budem musiet novu vybavit...keby nahodou. PN - 814 BM PS: A zajtra sa ide aj do boxov Dostal jsi za to něco? Jestli né, tak jsi měl štěstí. http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=93267&fid=21&pgr=1 http://www.povinne-ruceni-sazby.cz/ztrata-SPZ.html Citovat
Y2K Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 Tak nastastie policajt bol v pohode (CZ) a celkom sa bavil na tom ako som sa cudoval ze znacku nemam A okrem toho som mal samozrejme spolujazdca - svedka ktory bol z toho snad este viac prekvapeny ako ja Panovi policajtovi som normalne slusne povedal ze co uz no, doma musim vybavit novu...a tak ma poslal prec Neviem ci stastie alebo normalna vec... U nas na polici mi povedali ze na SK mozem prist do miesta bydliska a tam potom vybavit novu. A tak som zas v nedelu vyrazil do Brna bez znacky Keby ma aj zastavili svedkovia dosvedcia ze som ju pred jazdou mal Tak ci tak, mozem ist pre novu...len neviem kedy Citovat
rarasik Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 no, nechcem sa hádať, ale myslím, že u nás značku prevrtať a prišrobovať môžeš, ale nesmieš šrob umiestniť tak, aby ti nemenil znaky na značke, teda napr. šrob v strede 0 ti opticky urobí 8:myslim. Samozrejme aj tak záleží na akú žabičku zelenú natrafíš Citovat
Y2K Odesláno 16. srpen 2010 Autor Odesláno 16. srpen 2010 Tak ma napada, a co dialnicna znamka pri zmene SPZ kua? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.