Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No to je jasne...ale tak kto vie ci by si to dakto vobec akoze vsimol :myslim

Preto dilema ci ist do toho ci nie...lebo tie vybavovacky to sa mi akoze ozaj nechce :blicismajlik

Guest servisman
Odesláno

nevím proč tu cpete STK pokud se vymění RZ jako ztráta tak jedině tam kde ti vydají new a pak stačí jen na pojištovnu nahlásit změnu RZ .podle mne STK a evidenčka s tím nic nemají

Guest servisman
Odesláno

Y2K až pujdeš na emise a STK tak podle velkého TP uvidí změnu RZ tak napíši novou či jen dají změnu že to škrrtnou napíši novou RZ a daj razítko taky jsem to mel ale u nás nevozíme žádnou kartičku.

Odesláno

Tak my tu karticky mame a technicak mame len jeden... Aj ked teda tusim teraz jeden je elektronicky... No a tou STK som myslel nahlasit tu zmenu v karticke, jasne ze nie spravit novu STK ;)

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Dnes som bol pozriet na Moto GP v Brne...

A po ceste domov ma na dialnici zastavila hliadka a na moje prekvapenie mi oznamila ze nemam prednu SPZ.

Tak ak by ju niekto nahodou nasiel v okoli viete komu patri, ak nie, budem musiet novu vybavit...keby nahodou.

PN - 814 BM

PS: A zajtra sa ide aj do boxov :)

Dostal jsi za to něco? Jestli né, tak jsi měl štěstí.

http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=93267&fid=21&pgr=1

http://www.povinne-ruceni-sazby.cz/ztrata-SPZ.html

:D

Odesláno

Tak nastastie policajt bol v pohode (CZ) a celkom sa bavil na tom ako som sa cudoval ze znacku nemam :)

A okrem toho som mal samozrejme spolujazdca - svedka ktory bol z toho snad este viac prekvapeny ako ja :D

Panovi policajtovi som normalne slusne povedal ze co uz no, doma musim vybavit novu...a tak ma poslal prec :)

Neviem ci stastie alebo normalna vec...

U nas na polici mi povedali ze na SK mozem prist do miesta bydliska a tam potom vybavit novu.

A tak som zas v nedelu vyrazil do Brna bez znacky :)

Keby ma aj zastavili svedkovia dosvedcia ze som ju pred jazdou mal :)

Tak ci tak, mozem ist pre novu...len neviem kedy :(

Odesláno

no, nechcem sa hádať, ale myslím, že u nás značku prevrtať a prišrobovať môžeš, ale nesmieš šrob umiestniť tak, aby ti nemenil znaky na značke, teda napr. šrob v strede 0 ti opticky urobí 8:myslim. Samozrejme aj tak záleží na akú žabičku zelenú natrafíš:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...