DAN II Odesláno 13. listopad 2004 Odesláno 13. listopad 2004 Sháním konektory předních světel na 406-nový model. Nemáte je někdo nebo nevíte o někom ? Vymyslel jsem si blbost - předělání předku ze starýho modelu na nový s čiríma lampama. Už je to hotovo, akorát jsem skolaboval na takovýhle ... ! Help me !!! Citovat
DAN II Odesláno 14. listopad 2004 Autor Odesláno 14. listopad 2004 foto mohu zaslat, ale zepředu vypadá naprosto stejně jako nový model s čiríma lampama. Citovat
ROON Odesláno 15. listopad 2004 Odesláno 15. listopad 2004 muzu se zeptat co to předělání stálo ? před časem sem o tom taky uvažoval. díky Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 15. listopad 2004 Odesláno 15. listopad 2004 Napsán autorem DAN II Sháním konektory předních světel na 406-nový model. Nemáte je někdo nebo nevíte o někom ? Vymyslel jsem si blbost - předělání předku ze starýho modelu na nový s čiríma lampama. Už je to hotovo, akorát jsem skolaboval na takovýhle ... ! Help me !!! Zajed na vrakac, tam maj konektoru a kablu, habakuk ..... Citovat
DAN II Odesláno 17. listopad 2004 Autor Odesláno 17. listopad 2004 to ROON : pukud si auto nezbořil tak na to raději zapomeň. Znamená to : jiný nárazník, oba blatníky, mřížka, obě světla, kapota, příčka mezi světlama a lanko kapoty. Spočítat si to můžeš sám. to dtyrkas : obvolal sem celí střední, západní a jižní čechy a kde nic tu nic, ale už jsem to sehnal. Citovat
johnn_y Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 Původně zaslal: DAN II to ROON : pukud si auto nezbořil tak na to raději zapomeň. Znamená to : jiný nárazník, oba blatníky, mřížka, obě světla, kapota, příčka mezi světlama a lanko kapoty. Spočítat si to můžeš sám. to dtyrkas : obvolal sem celí střední, západní a jižní čechy a kde nic tu nic, ale už jsem to sehnal. A ty dratky v tom konektoru jsou ve stejnem pořadí jak u noveho modelu tak i u stareho?? Citovat
jkmtrnava Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 nič nepokazíš ak pojdeš systémom:POKUS-OMYL niečo v tom zmysle : kostru všade, a plusy po jednom zapojíš a vyskúčač čo svieti. Trochu zdlhavé ale bude to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.