Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chtěl jsem se prosim vas zeptat jestli by ste mi někdo neporadili řict do ktere strany se povoluje vičko tohoto naftoveho filtru ??? Samozdřejmě že přivod a vyvod nafty + čidlo hlidani vody ve filtru jsem měl odpojene + vypuštěnou naftu z filtru.

Na vičku je napsano ---couple de serrage--- (točivy moment do prava tzn. po směru hod.r. 40nm ) ale toje při dotahovani nebo povolovani ???

A za druhe při tom povolovani se ten zobaček co jsem označil šipkou musi nazvednout aby stim šlo potočit stim vičkem ???

Předem děkuji za odpověď. :super

[upravil dne 14/8/10 PetrPM]

Odesláno

na povolovanie ti je naco vediet moment? na taky moment mas potom dotiahnut... teda isto sa to povoluje do lava ( proti smeru hod. ruciciek) a dotahuje do prava v smere tej sipky, to ci treba s tym cudlikom nieco robit neviem, nemam 407- icku, to nech ti poradi niekto iny

Odesláno

Na ten zobáček NEŠAHEJ.... to je doraz při zpětném utahovaní po výměně......normálně to povol jako matku doleva a jak budeš utahovat zpět tak až do té doby co se dotknou ty 2 zobáčky označené šipkou........trochu zaber a jde to povolit.vem si na to račnu s krátkým nástavcem.........do hadiček strč přiložené ucpávky at hadice nenasají vzduch, samozřejmě po zpětném utažení pořádně odvzdušnit ventilem vlevo nahoře....nepokoušej se to nakoupnot bez odvzdušnění ....klidně odvzdušni 1l nafty....musíš mačkat balonek a zaroven odvzdušnovat....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...