Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera jsem byl u něho na nákup a máte pravdu nepadly:nevim škoda byly fakt pěkné nepotrhané..kdyby je někdo chtěl jsou kousek od Slavičína na Zlínsku. Jinak jsem koupil nějaké kravinky do palubky ale hlavně tříramenný volant no je to uplně jiné kafe ale jen taková blbost(nechci zakládat nové téma) ..nefunguje mi teď páčka že když odbočím tak se vrátí..ale teď se nevrací nevíte čím to?:myslim

• O 5 týdnů později...
Odesláno
Nebudu ti pasovat, ani predne ani zadne:ticho ... ale su vcelku pekne:)
Ja sem je vcera koupil a s trocjou sikovnosti se¨me je do dostal do 5.dver. hatchback sice sem musel prehodit komplet lyziny i pojezd z druhe sedacky ale povedlo se
Odesláno
Včera jsem byl u něho na nákup a máte pravdu nepadly:nevim škoda byly fakt pěkné nepotrhané..kdyby je někdo chtěl jsou kousek od Slavičína na Zlínsku. Jinak jsem koupil nějaké kravinky do palubky ale hlavně tříramenný volant no je to uplně jiné kafe ale jen taková blbost(nechci zakládat nové téma) ..nefunguje mi teď páčka že když odbočím tak se vrátí..ale teď se nevrací nevíte čím to?:myslim

¨Ja sem je vcera koupil a do 5dv. dostal musel sem rozdelat komplet pojezd i s lyzinama a dat tam ze stare sedacky a odrezat jednu vzperu ale jsou tam a jsou super:super

Odesláno
Neměl ten původní volant takový ten nálitek? Ten vrací blinkr u starého modelu 306.

tak vcera sem uspesne nämontoval do 5dv i ty zadni sedacky z 3dv a to tak ze jsem rozepl zips na starych i novych a vyndal ze sedacky ty plechove kostry a vymenil je sou rozmerove stejne jen maji jine diry na zamek takze tam krasne pasly:super

Odesláno
ako tie sedacky vyzeraju vcelku zajmavo...trosku vycisti a su tip top.....keby boli blizsie tak ich idem hned omrknut.....tiez niejake zhanam :(

Tyhle jsou stejně do starého modelu. Sedačky jsou jedno, ale tapecy by nepásly.

Odesláno
ako tie sedacky vyzeraju vcelku zajmavo...trosku vycisti a su tip top.....keby boli blizsie tak ich idem hned omrknut.....tiez niejake zhanam :(

Tyhle jsou stejně do starého modelu. Sedačky jsou jedno, ale tapecy by nepásly.

no to som kukal ze to je stary model ale to by nebol problem tapec sa vzdy da potiadnut ciernou kozou s farebnim lemom aby to ladilo.......inak musim pochvalit tie tvoje sedavky jak som kukal su fakt luxusne a ladia s farbou auta:)

Odesláno
no to som kukal ze to je stary model ale to by nebol problem tapec sa vzdy da potiadnut ciernou kozou s farebnim lemom aby to ladilo.......inak musim pochvalit tie tvoje sedavky jak som kukal su fakt luxusne a ladia s farbou auta:)

Díky:super Teď jen, které myslíš? Tří nebo pětidveř? Ve třídveřáku jsou sice ze světlejší, ale taky modré 306 a ty v pětidveři jsou z angličana, který má stejnou barvu jako moje. Ale už jsme asi trochu:xvul

Odesláno

Je to trochu OT, Andreww, ale tie volanty majú rovnaký priemer - 3ramenný a 4 ramenný? Kukal som totiž tvoju garáž...Aj keĎ teda, asik to meniť nebudem, koža je koža :D

[upravil dne 17.9.2010 od ferrari]

Odesláno
Je to trochu OT, Andreww, ale tie volanty majú rovnaký priemer - 3ramenný a 4 ramenný? Kukal som totiž tvoju garáž...Aj keĎ teda, asik to meniť nebudem, koža je koža :D

[upravil dne 17.9.2010 od ferrari]

Jednou jsem to tak nahrubo měřil a jsou stejné:super

• O 4 měsíce později...
Odesláno

nebudem zakladat novy topic tak sa mi hadam niekdo ozve :)

a co sedacky z 306 combi na 306 hatchback...novy model...budu pasovat ?

predne by mali a zadne vie niekdo ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...