PEUGEOTIK307 Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Čaute, viete mi poradiť kde by som mohol kúpiť čudlíky na otváranie okien? Alebo nemá ich niekto z vás? Bo v Peugeote ich majú iba komplet s celým ovládacím platom. [upravil dne 13.8.2010 PEUGEOTIK307] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEUGEOTIK307 Posted August 17, 2010 Author Share Posted August 17, 2010 Nikto nič? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtěch Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 na co je potřebuješ?? mám jedny doma...a co přesně potřebuješ z toho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEUGEOTIK307 Posted August 20, 2010 Author Share Posted August 20, 2010 Potrebujem tie čudlíky, ktoré stláčam pri otváraní a zatváraní okien. Mám ich nejaké nalomené, lebo musím stláčať trochu zošikma aby fungovalo automatické otváranie / zatváranie okna. Jedno som už lepil dvojzložkovým lepidlom zvnútra. Vieme sa nejako dohodnúť? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtěch Posted August 21, 2010 Share Posted August 21, 2010 aha tak to ti nepomůžu mi to dělalo to samé elektronika dobrá a ani se mi nezdálo něco polámané ale prostě automat a zavíraní okna nešlo tak jsem na vrakáči sehnal starší a je to OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEUGEOTIK307 Posted August 22, 2010 Author Share Posted August 22, 2010 Ja som mal jeden gombík viac nalomený a bol problém so zatváraním. Vnútro gombíka som vylial dvojzložkovým lepom (priesvitným - aby bolo v noci presvetlené). Pomohlo to. Takže asi budem musieť pozrieť po vrakáčoch. Viete mi niekto poradiť v blízkosti Trenčína? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark734 Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 napada ma trnava ale to az tak blizko neni:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEUGEOTIK307 Posted August 22, 2010 Author Share Posted August 22, 2010 To je v poho. Chodievam do BA cca 1x mesačne. Máš na nich kontakt / www stránku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark734 Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 http://autovraky.sk malo by to byt ono, osobne som tam nebol ale kamarat tadial chodi a hovori ze to je asi najlepsie vrakovisko na SR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEUGEOTIK307 Posted August 22, 2010 Author Share Posted August 22, 2010 Ďakujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts